Vodafone introduceert Smartphone Blox met 1GB aan data voor prepaid-gebruikers

Vodafone heeft een nieuwe Blox geintroduceerd waarmee 1GB data per maand verbruikt kan worden voor € 14,50 per dertig dagen. De Blox is aan te sluiten voor alle prepaid-gebruikers bij de telco en bestaat naast de huidige Internet Basis BloX.

Vodafone bied momenteel voor alle prepaid-klanten een zogenaamde Blox-bundel aan waarmee klanten voor € 9,50 per dertig dagen voor 250MB kunnen internetten. Tot nog toe hadden klanten hier genoeg aan, maar voor de echte hoogverbruikers die graag anoniem willen blijven bied de telco nu ook een nieuwe Blox aan genaamd de Smartphone Blox. De nieuwe Smartphone Blox kost iets meer per maand, te weten € 14,50, maar daarvoor kan men wel tot 1GB aan data verstoken via hun telefoon. Met deze nieuwe data-Blox gaat Vodafone weer stunten met data aangezien concurrenten een veel lager limiet hanteren voor prepaid-klanten.

De datasnelheid van de deze Blox blijft op 3,6 Mbps liggen net zoals dat bij de andere internet-Blox voor prepaid-gebruikers het geval is. Vodafone heeft momenteel ook een actie lopen voor het eerste kwartaal van 2011 waarbij men 50 procent korting krijgt op de genoemde Bloxen. De aanbieding blijft tot eind maart geldig bij de telco.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters