Vodafone kampt met een storing in Noord en Zuid-Holland – Update

De provider Vodafone lijkt last te hebben van een storing in Noord-Holland en Zuid-Holland. De telco lijkt inmiddels al druk bezig te zijn met het oplossen van het probleem.

NetwerkVodafone lijkt weer last te hebben van een storing. Selecte nummers in Noord-Holland en Zuid-Holland lijken niet te kunnen bellen of gebeld te kunnen worden. Inmiddels dienen de eerste mensen zich al aan op Twitter over de storing. De telco lijkt al op de hoogte van de berichten zo blijkt uit een belletje naar de klantenservice. Volgens de medewerker is Vodafone al bezig met het probleem en lijkt de schade zich alleen te beperken tot het Westen van Nederland. De telco was verder via de reguliere lijnen onbereikbaar voor commentaar wegens het weekend. Meer informatie over de storing zal later volgen. Ook lijkt het erop dat prepaid-bellers last hebben van de storing momenteel.

Eerder dit jaar had Vodafone last van een grotere serie storingen waarbij vooral het internet de dupe was van de telco. Niet lang erna heeft de telco maatregelen genomen om nogmaals zulke problemen te voorkomen, aldus Vodafone Nederland.

Update op 19/06/2010 om 14:10 uur:

Vodafone laat aan All About Phones weten dat de storing inmiddels verholpen is. Mochten consumenten nog steeds geen bereik hebben dan kun je even je toestel aan en uit zetten zodat het toestel zich opnieuw aanmeldt op het netwek.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters