Vodafone kampt met een storing in Noord en Zuid-Holland – Update

De provider Vodafone lijkt last te hebben van een storing in Noord-Holland en Zuid-Holland. De telco lijkt inmiddels al druk bezig te zijn met het oplossen van het probleem.

NetwerkVodafone lijkt weer last te hebben van een storing. Selecte nummers in Noord-Holland en Zuid-Holland lijken niet te kunnen bellen of gebeld te kunnen worden. Inmiddels dienen de eerste mensen zich al aan op Twitter over de storing. De telco lijkt al op de hoogte van de berichten zo blijkt uit een belletje naar de klantenservice. Volgens de medewerker is Vodafone al bezig met het probleem en lijkt de schade zich alleen te beperken tot het Westen van Nederland. De telco was verder via de reguliere lijnen onbereikbaar voor commentaar wegens het weekend. Meer informatie over de storing zal later volgen. Ook lijkt het erop dat prepaid-bellers last hebben van de storing momenteel.

Eerder dit jaar had Vodafone last van een grotere serie storingen waarbij vooral het internet de dupe was van de telco. Niet lang erna heeft de telco maatregelen genomen om nogmaals zulke problemen te voorkomen, aldus Vodafone Nederland.

Update op 19/06/2010 om 14:10 uur:

Vodafone laat aan All About Phones weten dat de storing inmiddels verholpen is. Mochten consumenten nog steeds geen bereik hebben dan kun je even je toestel aan en uit zetten zodat het toestel zich opnieuw aanmeldt op het netwek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. beauty -

  Heb mijn abonement opgezegt! Heb echt problemen met smsen , en smsen ontvagen! Wordt er helemaal para van! O ja voor degene die denken dat de technische dienst jullie kunnen helpen, helaas ik ben al anderhalf jaar bezig! Dus als het kan lekker overstappen naar een andere provider!

 2. Henk -

  GVD op vandaag op 16 augustus weer raak ben er klaar mee, als ik nou weing betaal, ok. maar voor een dure abo verwacht ik kwaliteit' ben nu al 2 uur onbereikbaar en kan niemand bereiken!!!!!

 3. Silver -

  Ook in Velsen / Noord Holland geen toegang meer tot mobiel Internet. Heel veel gebeld met Vodafone Klantenservice. Tot op heden geen resultaat.

 4. WbdGSM -

  sinds 6 weken ligt een hele buurt in Wijk bij Duurstede eruit en de Technische Dienst van Vodafone blijft (op afstand) volhouden dat er niets aan de hand is.
  Klantenservice stelt iedere keer dezelfde vragen als je weer belt
  In plaats dat ze eens op locatie gaan checken.
  De enige oplossing is afdeling SSV postbus 1500, 6201 BM Maastricht een opzeggingsbrief sturen zonder opzeggingstermijn en nummerbehoud en overgaan naar een andere provider.
  sterkte allemaal

 5. Gast -

  Tja, echt al die providers mankeren wel iets… jammer genoeg is geen enkel netwerk helemaal 100% storingsvrij te krijgen! volgens mij voert Vodafone de laatste tijd veel aanpassingen door in het netwerk en gaat daarbij het ÊÊn en ander mis… Ik ga ook niet overstappen, want dan kan ik bezig blijven, nergens kunnen ze de garantie geven dat het altijd werkt, maarja… :S

 6. yazzer -

  Hoofddorp. nog steeds geen bereikbaarheid ongelofelijk man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:X:X:X ik kan gewoon weg niks doen. nooit meeer

 7. Jaap -

  Update: Nieuwegein vanaf vrijdag tot nu maandagochtend 3G problemen. 2G werkt inderdaad wel, de 3G verbinding werkt soms wel meestal niet. Bellen lijkt goed te gaan.

 8. Marco -

  3607 Maarssen – Vanaf vrijdag tot op heden 3G problemen. 2G werkt wel. Zeer instabiel, werkt ene moment wel, andere moment noppes. Bellen geen probleem.

 9. Denise -

  Ik heb dit probleem sinds vorige week.Ik kan niet normaal via 3g het internet op.Als ik het internet op wil word ik gevraagd of ik wifi wil inschakelen.Heb sinds kort (7 juni) een abbo via vodafone met de samsung wave.Ik dacht dat het aan mijn telefoon lag maar hier lees ik dus dat het aan vodafone ligt.Als ik dit wist had ik nooi een abbo via hun genomen.Balen want je betaalt er wel voor.Het ergste vind ik nog dat je er niet van op de hoogte word gesteld.:(Kan wel bellen maar niet op internet!

 10. Jaap -

  Hier (Nieuwegein) heb ik ene keer een tijdje 3G en gaat internetten goed, totdat het er weer uitknalt.
  De dataconnectie afbreken en opnieuw connecten wil wel eens helpen, maar ook niet altijd.

  Ik heb een HTC HD2 en heb de laatste maanden heel veel 3G connectie probleemen, en vermoedelijk heeft dat veel te maken met Vodafone.

  Ik verbaas me er heel erg over dat Vodafone zijn klanten niet op de hoogte houdt…

 11. Robin -

  Hier ook nog steeds GPRS en geen 3G dataverbinding in Uithoorn. Ondanks dat Vodafone gistermiddag zei dat 3G van zelf terug kwam gebeurt het niet.

 12. yazzer -

  Ongeloofelijk. ik heb nog steeds geen verbinding met de netwerk van vodafone.mijn toestel is nog steeds op system out of services. ik heb alles geprobeerd maar nog steeds niks. ik kan niet bellen en niemand kan me opbellen. is er nog steeds een storing of zo. damnnnnnnn man:(:(:(:(:(:(:(

 13. Hans -

  Hier in haarlem werkt het nu weer, ook data. Vanaf 12.00 uur heeft zelfs alles er een tijdje uitgelegen, gewoon het totale netwerk. Nu pas weer data mogelijk

 14. Robin -

  Na opnieuw aanloggen werkt alleen GPRS en geen 3G, ook niet op een ander toestel. Bellen met Vodafone levert weinig op; "Meneer waarschijnlijk zal het toestel in de loop van de middag op 3G aanmelden". Waarschijnlijk? Blijkbaar is nog niet alles verholpen maar zeg dat dan gewoon eerlijk dan weet ik als klant waar ik aan toe ben!

 15. Eric -

  Zou je als je zo`n beetje de grooste of de grootste van NL bent niet een beetje voor je klanten gaan zorgen !!!
  Het gebeurt nu wel heel vaak !!!
  T.F.P.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters