Vodafone kampt weer met een datastoring – Update 2

Vodafone-klanten hebben alweer te maken met een datastoring. Gebruikers van Vodafone-internet over het hele land hebben problemen met de internetverbinding, al lijkt de storing niet iedereen te treffen.

Vodafone logo

Het is niet de eerste keer dat Vodafone met een storing kampt. De afgelopen tijd heeft de telecomprovider al een aantal maal problemen gehad om de verbinding met de klanten op peil te houden. All About Phones meldde eerder al een aantal maal dat de provider last van een storing had. Ook dit keer liggen de problemen bij de dataverbinding en lijkt het telefoon- en sms-verkeer intact gebleven. De klantenservice van Vodafone zou het probleem bevestigd hebben. Wat de reden is voor de storing is vooralsnog onbekend, maar de frequente storingen van de afgelopen tijd wijzen op een structureel probleem binnen het bedrijf.

Een officiële reactie van Vodafone kunnen we niet melden, maar er zal een update gepost worden zodra er meer informatie beschikbaar is. Op Twitter maken meerdere consumenten melding van deze storing met hun internetverbinding.

Update op 2/12/2009 om 10:40

Vodafone heeft via Twitter laten weten dat het inderdaad weer een storing heeft. De telco zou druk bezig zijn op de storing op te lossen.

Update op 2/12/2009 om 11:20

Vodafone heeft in een persbericht laten weten dat de storing voor 12 uur vandaag opgelost moet zijn. De storing was het gevolg van onderhoudswerkzaamheden die vannacht hadden plaatsgevonden. Volgens de telco heeft de storing geen verband met de grote storing van vorige maand.

Update op 2/12/2009 om 12:20

Vodafone heeft laten weten dat de storing voorbij is. De telco wijt het mankement aan onderhoudswerkzaamheden die afgelopen nacht hadden plaatsgevonden. Volgens de telco zou niemand meer er last van moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters