Vodafone-klanten hebben met kerst onbeperkt internet

Vodafone geeft al zijn klanten op 25 en 26 december een onbeperkte databundel. Klanten hoeven hier niets voor te betalen.

telefoonmast

Het is weer bijna kerst en Vodafone heeft voor al zijn klanten een cadeautje klaar staan. Vanaf 25 december 00:00 uur tot en met 26 december 23:29 uur kunnen klanten onbeperkt internetten.

Bart Hofker, directeur consumentenmarkt van Vodafone Nederland zegt: “Omdat er tijdens de feestdagen veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten met kerst te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”

De actie geldt voor klanten met een abonnement, maar ook voor prepaid-gebruikers. De enige die buiten de boot vallen zijn de mensen met een ‘Scherp S-abonnement’ of een ‘Machine-to-Machine-abonnement’. Wat opvalt is dat niet alleen Vodafone-klanten onbeperkt internet krijgen, maar ook de klanten van Hollandsnieuwe. Deze maken ook gebruik van het Vodafone-netwerk.

Vorig jaar deed Vodafone een vergelijkbare actie. Vanwege het succes daarvan heeft het bedrijf besloten dit nog een keer te doen.

Bron: Vodafone

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters