Vodafone komt binnenkort met een speciaal Voip-abonnement voor smartphones

Vodafone zal binnenkort een speciaal abonnement voor smartphones introduceren, waarmee gebruikers gebruik mogen maken van voip-applicaties. Het voip-abonnement zal €14.95 gaan kosten en is daarmee de helft duurder dan het standaard data-abonnement.

Vodafone is afgelopen week gestart met de verkoop van de HTC Magic. Inmiddels heeft de operator Nederland voorzien van het nodige reclamewerk en daarbij horen natuurlijk ook alle abri’s van bushaltes. Een oplettende gebruiker van All About Phones merkte een tekst op aan de zijkant van de poster waarop vermeld staat dat de telco binnenkort met een speciaal voip-abonnement zal gaan komen. Met dit abonnement mogen gebruikers gebruikmaken van voip-applicaties, iets wat nu bij veel telco’s niet toegestaan is volgens de algemene voorwaarden van de verkochte data-abonnementen. Uit de poster valt op te maken dat het nieuwe abonnement net geen vijftien euro zal gaan kosten en daarmee zullen gebruikers die graag via voip bellen de helft duurder uit zijn bij Vodafone. Vodafone zal de nieuwe bundel Vodafone Smartphone Internet Blox gaan noemen. Het normale data-abonnement van de rode telco kost tien euro per maand en om gratis via internet te bellen met Vodafone zullen gebruikers dus iets dieper in de buidel moeten tasten.

Vodafone is overigens de eerste provider die met een speciaal abonnement voor deze dienst zal komen. Hiermee lost Vodafone een probleem op waarover we nog niet zo lang geleden een uitgebreide redactieblog geschreven hebben. T-Mobile staat bellen via voip met zijn data-abonnementen oogluikend toe, de andere telco’s willen er vooralsnog weinig van weten.

Vodafone voip

 

Vodafone voip

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters