Vodafone komt binnenkort met een speciaal Voip-abonnement voor smartphones

Vodafone zal binnenkort een speciaal abonnement voor smartphones introduceren, waarmee gebruikers gebruik mogen maken van voip-applicaties. Het voip-abonnement zal €14.95 gaan kosten en is daarmee de helft duurder dan het standaard data-abonnement.

Vodafone is afgelopen week gestart met de verkoop van de HTC Magic. Inmiddels heeft de operator Nederland voorzien van het nodige reclamewerk en daarbij horen natuurlijk ook alle abri’s van bushaltes. Een oplettende gebruiker van All About Phones merkte een tekst op aan de zijkant van de poster waarop vermeld staat dat de telco binnenkort met een speciaal voip-abonnement zal gaan komen. Met dit abonnement mogen gebruikers gebruikmaken van voip-applicaties, iets wat nu bij veel telco’s niet toegestaan is volgens de algemene voorwaarden van de verkochte data-abonnementen. Uit de poster valt op te maken dat het nieuwe abonnement net geen vijftien euro zal gaan kosten en daarmee zullen gebruikers die graag via voip bellen de helft duurder uit zijn bij Vodafone. Vodafone zal de nieuwe bundel Vodafone Smartphone Internet Blox gaan noemen. Het normale data-abonnement van de rode telco kost tien euro per maand en om gratis via internet te bellen met Vodafone zullen gebruikers dus iets dieper in de buidel moeten tasten.

Vodafone is overigens de eerste provider die met een speciaal abonnement voor deze dienst zal komen. Hiermee lost Vodafone een probleem op waarover we nog niet zo lang geleden een uitgebreide redactieblog geschreven hebben. T-Mobile staat bellen via voip met zijn data-abonnementen oogluikend toe, de andere telco’s willen er vooralsnog weinig van weten.

Vodafone voip

 

Vodafone voip

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. v-power -

    tis €14,50 en staat ook al een tijdje op de [url=http://www.vodafone.nl/shop/handset/Telefoons/cat16170003/HTC+Magic,+white/sku12990009]website[/url].

    edit: naja de ene dag staat wel voip op de website en de andere dag weer niet. Via de [url=http://www.google.nl/search?q=site:vodafone.nl+"Smartphone+Internet+BloX"+VoIP&hl=nl]google cache[/url] kan je het wel zien. Daar staat wel 14,95 maar dat lijkt een tikfoutje te zijn.

  2. Hans -

    Als ik het goed begrijp heb je dan bij Vodafone een data abonnement voor € 14,95 inclusief voip gebruik?
    Indien juist dan ben je bij T-Mobile net zo duur uit want je hebt een hogere bandbreedte nodig voor voip, dus bij T-Mobile het abonnement voor ook € 14,95 met een download snelheid van 1MB (bij Vodafone is dit hsdpa snelheid, 3.6)

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters