'Vodafone komt binnenkort met Vodafone People'

Volgens nieuwe geruchten zou provider Vodafone binnenkort met een nieuw dienstenpakket komen genaamd Vodafone People. Hiermee concurreert de provider onder andere met Nokia’s Ovi-services.

Vodafone logo

Als we nieuwe geruchten mogen geloven, komt telecomgigant Vodafone binnenkort met een nieuw pakket aan diensten onder de noemer Vodafone People. Deze dienst moet voortbouwen op de eerder in gebruik genomen applicatiewinkel van Vodafone en moet concurreren met onder andere Nokia’s Ovi. Deze dienst zal zowel mobiel als op de computer toegankelijk worden en moet onderling vlekkeloos gesynchroniseerd kunnen worden. De techniek achter de dienst is van Zyb, een bedrijf dat onlangs opgekocht is door Vodafone.

Vodafone People moet onder andere één handige interface bieden voor verschillende communicatiemogelijkheden, zoals sms, Twitter, MSN en Google Talk. Daarnaast gaat de eerder genoemde applicatiewinkel geïntegreerd worden in Vodafone People en zal het mogelijk worden om locatieservices te verkrijgen via het platform. Tot slot moet Vodafone People nog een backup-mogelijkheid krijgen waardoor het een erg compleet platform lijkt te worden.

Bron: TechCrunch

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters