'Vodafone komt binnenkort met Vodafone People'

Volgens nieuwe geruchten zou provider Vodafone binnenkort met een nieuw dienstenpakket komen genaamd Vodafone People. Hiermee concurreert de provider onder andere met Nokia’s Ovi-services.

Vodafone logo

Als we nieuwe geruchten mogen geloven, komt telecomgigant Vodafone binnenkort met een nieuw pakket aan diensten onder de noemer Vodafone People. Deze dienst moet voortbouwen op de eerder in gebruik genomen applicatiewinkel van Vodafone en moet concurreren met onder andere Nokia’s Ovi. Deze dienst zal zowel mobiel als op de computer toegankelijk worden en moet onderling vlekkeloos gesynchroniseerd kunnen worden. De techniek achter de dienst is van Zyb, een bedrijf dat onlangs opgekocht is door Vodafone.

Vodafone People moet onder andere één handige interface bieden voor verschillende communicatiemogelijkheden, zoals sms, Twitter, MSN en Google Talk. Daarnaast gaat de eerder genoemde applicatiewinkel geïntegreerd worden in Vodafone People en zal het mogelijk worden om locatieservices te verkrijgen via het platform. Tot slot moet Vodafone People nog een backup-mogelijkheid krijgen waardoor het een erg compleet platform lijkt te worden.

Bron: TechCrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters