Vodafone komt met betalen via de telefoonrekening voor BlackBerry App World

Provider Vodafone heeft zijn diensten open gezet voor BlackBerry’s App World om applicaties te kopen via de telefoonrekening. Ook prepaid-gebruikers van de provider kunnen apps aankopen via de applicatiewinkel van RIM.

Dat laat Vodafone op zijn website weten. Sinds de introductie van BlackBerry App World 2.0 is het al mogelijk om via de rekening van de provider applicaties achteraf af te rekenen in sommige landen. RIM wist langzaam maar zeker nieuwe providers over te halen om deze service te ondersteunen, en nu is ook Vodafone zover om dat te doen. Vodafone-abonnees of prepaid-gebruikers kunnen tijdens het aanschaffen van een applicatie kiezen of ze de app via de telefoonrekening of via het beltegoed willen betalen, naar keuze met PayPal of een creditcard.

Eerder wist de provider al bekend te maken dat de telco ook de Android Market op deze manier gaat ondersteunen. Tot nog toe was Nokia de enige producent waarbij via de telefoonrekening applicaties aangekocht konden worden. Provider Vodafone lijkt echter de eerste provider in ons land te worden die dit zowel voor Android, Symbian als BlackBerry OS gaat ondersteunen.

De provider laat in een reactie aan All About Phones weten dat de dienst in het leven geroepen is om het de klanten eenvoudiger te maken om applicaties te kopen via hun smartphone. Daarnaast wil de provider graag inspelen op de steeds grotere rol van applicatiewinkels op smartphones. De provider kon nog niet zeggen vanaf welke datum ook de Android Market in Nederland ondersteund wordt via de telefoonrekening.

BlackBerry App World 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters