Vodafone komt met eigen smartphone

Op een roadmap van Vodafone is te zien dat het bedrijf met een eigen smartphone wil gaan komen genaamd de V16XX. Dit apparaat zou ook een GPS ontvanger mee krijgen.

Als deze geruchten kloppen, ze zijn afkomstig uit dezelfde Vodafone presentatie voor 2008 waarvan enkele dagen gelden ook al diverse toestellen uitlekten, dan brengt Vodafone in de tweede helft van dit jaar een nieuwe Windows Mobile Smartphone onder haar eigen merknaam op de markt.

Het toestel wordt nu nog de ODM v16xx genoemd, maar dat zal zeer zeker niet de definitieve productnaam zijn. Onlangs maakte de Telco juist nog bekend dat men afzag van de release van een eigen merk Windows Mobile Smartphone, de 920. Gezien de prijs en de specificatie die bij de afbeelding van de V16XX vermeld worden is het zeer waarschijnlijk dat dit toestel mogelijk een concurrent (of opvolger) van de Treo 500V wordt.

Hij gaat namelijk rond de 400 Euro kosten, heeft een 1.3MP camera, Triband GSM met GPRS/EDGE (2.5G) en een QVGA display. Deze specs liggen zelfs nog onder die van de Treo 500V maar de V16XX heeft wel weer een touchscreen scherm en een ingebouwde GPS ontvanger. Dat maakt hem dan ineens weer een stuk interessanter.

v16xx

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters