Vodafone komt met My Vodafone-app voor Windows Phone

Vodafone heeft bekend gemaakt dat het als enige provider in Nederland met een eigen Windows Phone-app zal gaan komen. Middels de app kunnen klanten van de provider hun verbruik en kosten inzien.

Vodafone laat middels een persbericht weten dat de app vanaf 10 oktober beschikbaar zal zijn in de Windows Phone Store in Nederland. De My Vodafone-app is al een tijd beschikbaar voor Android en iOS, maar de provider heeft nu ook een app voor Windows Phone-gebruikers gemaakt. Klanten van Vodafone en Sizz kunnen gebruik maken van de app en de app zal zowel prepaid als abonnement-data weergeven. Ook sommige zakelijke-klanten met een Ondernemersbundel en een Ondernemersbundel + web-bundel kunnen gebruik maken van de aanstaande Windows Phone-app van Vodafone.

Middels de app wordt het voor Vodafone-klanten mogelijk om hun verbruik en tegoed in te zien. Daarnaast is ook het factuurbedrag in te zien en zijn de voordeelbundels, Vodafone Blox, aan en uit te zetten via de app. Ook de roamingtarieven zullen via de app weergegeven worden en daarnaast kan een datalimiet ingesteld worden voor het buitenland. De app zal in de komende tijd uitgebreid worden, zo belooft de provider.

Vodafone is de enige provider die een Windows Phone-app heeft ontwikkeld voor haar klanten. Onduidelijk is nog of andere providers dit ook gaan doen. De provider laat ook weten dat 70 procent van de opgevraagde abonnement data via de app wordt opgevraagd en slechts 30 procent via de website van de provider.

My Vodafone Windows Phone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. mas_bule -

  Grappig, ik heb op mijn nokia lumia 920 een T-Mobile app….is toch ook een Windows Phone… hoezo Vodafone is de enige??? Niet dat de app nou zo bijzonder is, maar een app is een app. Graag even beter jullie huiswerk doen! Nog ff de link erbij: http://www.windowsphone.com/nl-nl/store/app/my-t-mobile/5a2cb0d0-daec-40b9-af69-c66db55a0218. Bij mij werkt de (heel beperkte) app wel naar behoren. Je kunt slechts de volgende zaken zien: Soort Abonnement, Resterend beltegoed, overige kosten, data verbruik, Nieuw tegoed op.

  1. Danijel -

   De app waar jij naar toe linkt is niet van T-Mobile zelf en daarnaast erg beperkt qua functionaliteit en lijkt ook nog eens op veel toestellen niet te werekn. Wat in dit bericht staat klopt dus ook gewoon; alleen Vodafone heeft een eigen app gemaakt voor Windows Phone, de rest niet.

 2. Hyunato -

  Inderdaad, ik ben er ook blij mee. Komt goed uit aangezien ik op 10 oktober mijn 1020 binnenkrijg ūüôā Maar even offtopic, waarom maken devs geen apps for Windows Phone? Het kan toch niet z√≥ duur zijn dat het niet effectief is? Waarom kan een groot bedrijf als T-Mobile gewoon geen app maken als service voor hun klaten? Ze verkopen ook gewoon WP toestellen.

 3. hanszw -

  Sinds data sense in WP 8 zit ingebouwd is het voor het data verbruik niet echt meer nodig maar het kan wel handig zijn voor het in en uit schakelen van Vodafone Blox.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters