Vodafone komt met My Vodafone-app voor Windows Phone

Vodafone heeft bekend gemaakt dat het als enige provider in Nederland met een eigen Windows Phone-app zal gaan komen. Middels de app kunnen klanten van de provider hun verbruik en kosten inzien.

Vodafone laat middels een persbericht weten dat de app vanaf 10 oktober beschikbaar zal zijn in de Windows Phone Store in Nederland. De My Vodafone-app is al een tijd beschikbaar voor Android en iOS, maar de provider heeft nu ook een app voor Windows Phone-gebruikers gemaakt. Klanten van Vodafone en Sizz kunnen gebruik maken van de app en de app zal zowel prepaid als abonnement-data weergeven. Ook sommige zakelijke-klanten met een Ondernemersbundel en een Ondernemersbundel + web-bundel kunnen gebruik maken van de aanstaande Windows Phone-app van Vodafone.

Middels de app wordt het voor Vodafone-klanten mogelijk om hun verbruik en tegoed in te zien. Daarnaast is ook het factuurbedrag in te zien en zijn de voordeelbundels, Vodafone Blox, aan en uit te zetten via de app. Ook de roamingtarieven zullen via de app weergegeven worden en daarnaast kan een datalimiet ingesteld worden voor het buitenland. De app zal in de komende tijd uitgebreid worden, zo belooft de provider.

Vodafone is de enige provider die een Windows Phone-app heeft ontwikkeld voor haar klanten. Onduidelijk is nog of andere providers dit ook gaan doen. De provider laat ook weten dat 70 procent van de opgevraagde abonnement data via de app wordt opgevraagd en slechts 30 procent via de website van de provider.

My Vodafone Windows Phone 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters