Vodafone komt met nieuwe, voordelige vakantiebundel

Vodafone komt met een bundel die bellen en internetten in het buitenland goedkoper maken. De Alles-in-1 op Reis XL-dagbundel kost vier euro per dag en is vanaf 7 juli beschikbaar.

Vodafone mWallet NFC

Voor die vier euro krijg je een behoorlijk dagpakket: 100 minuten bellen, 100 minuten gebeld worden, 100 sms’jes versturen én 100 MB om te internetten. Het is niet óf bellen, óf internetten: het is dus én bellen, én gebeld worden, én sms’en, én internetten. In de landen waar Vodafone al 4G heeft, krijg je ook het 4G-internet.

Dit geldt in 43 ‘Vodafone Voordeellanden’. Hiertoe behoren onder andere Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Groot-Brittannië, Portugal en Spanje. “Vrijwel alle Europese landen”, schrijft Vodafone in een persbericht. “Maar ook landen als Nieuw-Zeeland, Japan en Australië.”

Je kunt de Alles-in-1 op Reis XL-dagbundel onder andere activeren via My Vodafone en de My Vodafone-app. “Als klanten de bundel aanzetten en in één van de 43 Vodafone Voordeellanden bellen, sms’en of data verbruiken, wordt er die dag 4 euro in rekening gebracht. Gebruik je je telefoon helemaal niet, dan betaal je ook niets”, stelt Vodafone.

De XL-dagbundel is een toevoeging aan Vodafones vakantiebundels. De Alles in 1 op Reis-dagbundel, dus zonder XL, blijft ook bestaan. Hierbij kun je voor 2 euro per dag 20 minuten bellen en gebeld worden. Daarnaast kun je 20 berichtjes sturen en 35 MB data verbruiken.

Op de site van Vodafone vind je meer informatie over onder andere de 43 voordeellanden van de provider.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters