Vodafone komt met vernieuwde data-abonnementen voor tablets en laptops

Vodafone heeft haar databundels herzien voor zowel laptops als tablets. De provider heeft daarnaast bundels geïntroduceerd om ook in Europa voordeliger te kunnen internetten.

Vodafone modemVodafone heeft haar nieuwe tarieven via een persbericht kenbaar gemaakt. Volgens de telco is de prijs van de abonnementen een stukje naar beneden gegaan. Zo is nu de laagste bundel 10 euro per maand waarvoor men 200mb aan data per maand krijgt om te gebruiken in een tablet of laptop. De volgende bundel gaat 17,50 per maand kosten waarbij men 500MB aan data krijgt. Ook zal de provider een bundel van 27,50 per maand en 47,50 per maand gaan aanbieden waarbij je 2GB en 7GB aan data krijgt in de maand. Voor de consumentenmarkt introduceerde Vodafone eerder de Data Dagbundel op Reis. Voor €7,50 per dag heeft de klant al een dag lang toegang tot 3G internet in de 42 Passport landen met een bundel van 50 MB.

Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone tevens de ‘Mobiel Breedband op Reis’ abonnementen. De varianten zijn er in de 20 euro, 25 euro, 40 euro en 60 euro per maand bij de telco en hiervoor kun je 200MB, 500MB, 2GB of 7GB per maand in Europa gebruiken aan data. Deze tarieven zijn geldig in 42 landen door de wereld heen, waaronder bijna heel Europa.

Voor tablets heeft Vodafone ook haar tarieven aangepast. Zo zal de iPad Instap 10 euro gaan kosten per maand en hiervoor krijg je 200mb aan data. De Start gaat in prijs omlaag naar 17,50 per maand voor 500mb aan data. De grote variant, de Basis, gaat 27,50 kosten per maand waarbij men 2GB aan data verkrijgt per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. RVAoy -

    In Augustus zullen waarschijnlijk Vodafone en KPN hun Bel+SMS+Web/ Smart abonnementen ook aanpassen. (minder data in de bundel)

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters