Vodafone kondigt nieuwe toestellen onder eigen logo aan

Vodafone heeft haar kerst line-up bekend gemaakt voor 2007. Hierin zal de Nokia N95 8gb vertegenwoordigd zijn samen met de Samsung F700 en de Sony Ericsson W910.

Op de engelse site van Vodafone is te zien welke toestellen er precies allemaal zullen komen onder het Vodafone logo met leverdatum erbij. Het meest opvallend is de Nokia N95 8gb en de Samsung F700.

De Samsung F700 is een toestel dat gehuld is in mysterie, Samsung heeft het toestel wel officieel aangekondigd maar er is erg weinig over bekend. Zo is de vraag of het op Windows Mobile zal lopen of op Symbian en de specificaties zijn ook nog erg onduidelijk. Echter weet Vodafone toch het toestel in haar line-up te zetten en zal het rond December in de winkels liggen, aldus Vodafone.

“Three premium 3G broadband (HSDPA), handsets – the Nokia N95 8GB, the Samsung SGH-F700V and the Sony Ericsson W910i – will offer customers the opportunity to experience high speed internet services, access their online digital communities and enjoy a range of music and entertainment services on a selection of user-friendly and stylish mobile phones”

Zodra er meer bekend is over deze toestellen dan zullen we dat uiteraard melden.

previews.Par.59657.Image.o.gif 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters