Vodafone laat nieuwe telefoons zien waaronder de LG Mini GD880

Vodafone en LG heeft een paar ontwerpen ingediend bij het Forum of Industrial Design. Mobile-Review zag kans de ontwerpen, waaronder die van de LG GD880 Mini en wat nieuwe Vodafone-telefoons, te bemachtigen.

LG Mini GD880

Producenten staan weer in de rij om met het design van hun telefoons een prijs van het International Forum Design in de wacht te slepen. Vodafone heeft ook een gedeelte van de line-up ingestuurd om mee te dingen naar de designprijs van het forum. Het eerste toestel dat naar voren komt is de LG GD880 Mini. Dit toestel is al een paar keer eerder uitgelekt en All About Phones mocht er al even mee spelen tijdens de reis naar Korea met LG. De inzending van Vodafone toont echter het eerste officiële plaatje van het toestel dat naar buiten is gekomen. De beschrijving bij het toestel meldt dat de telefoon gemaakt is van gerecycled materiaal en dat het solide telefoon is. Inmiddels mag All About Phones inderdaad bevestigen dat het toestel bij Vodafone verkocht zal worden in ons land. Toen we even zelf met de Mini gespeeld hadden was ons al duidelijk geworden dat het een kwalitatief goed toestel is dat erg stevig gebouwd is. De telefoon is lekker klein maar ligt goed in de handen en heeft een design waar we erg over te spreken waren. De prijs en verwachtingsdatum van de GD880 kunnen we nog niet bekendmaken.

Vodafone heeft ook nog een paar andere telefoons laten zien. De telco laat nog in het midden of ze echt op de markt zullen komen maar sommige design spreken zeker tot de verbeelding. Zo is er de Vodafone 360 Krystal die wel eens de opvolger kan worden van de huidige Samsung H1 360. Het toestel is volledig gericht op het touchscreen en lijkt een opvallend mooi en groot scherm te hebben. Daarnaast is er ook een tweede scherm aan de andere kant dat via een ingewikkeld systeem ook als camera zou kunnen dienen. Tot slot heeft Vodafone ook nog telefoons van andere producenten laten zien en een paar mid-range telefoons die er vrolijk of leuk uitzien.

Het lijkt hier te gaan om echte modellen van de producent en als dat zo is, dan heeft de telco een aantal interessante spullen voor ons in petto. Wanneer de awards officieel uitgereikt worden is nog niet bekend.

Qisda QCM-330

 

Qisda QCM-330

 

Vodafone Crystal

 

Bron: Mobile-Review

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters