Vodafone laat ook haar prijzen van de iPhone 4S los

Provider Vodafone heeft haar prijzen bekend gemaakt van de iPhone 4S. Het toestel is net wat goedkoper bij Vodafone dan bij diens concurrent T-Mobile. Het toestel kan inmiddels voor besteld worden.

De prijzen van Vodafone werden eerder op de dag bekend gemaakt door de provider. De prijzen van het toestel zijn net iets lager dan bij T-Mobile. Vodafone heeft twee verschillende abonnementen voor de iPhone genaamd iphone Messaging en iPhone Smart. Het verschil tussen de twee bundels is dat je bij iPhone Smart sneller internet krijgt, maximaal 14.4Mbps, en een hoger datalimiet. Bij beide bundels krijg je onbeperkt sms in Nederland. Bij de iPhone Smart variant kun je ook in Europa gratis sms’en met een maximum van 500 sms’jes per jaar.

De iPhone 4S 16GB kost bij Vodafone met een iPhone Messaging 35 euro abonnement nog 239 euro. Bij de duurste variant a 75 euro in de maand, is het toestel gratis. Bij het iPhone Smart abonnement a 42,50 euro per maand dient men nog 169 euro te maken. De telefoon is wel al gratis vanaf een 65 euro abonnement in combinatie met de iPhone Smart bundel.

De iPhone 4S is vanaf vandaag te bestellen bij de providers. Het toestel gaat vanaf 28 oktober in de verkoop in Nederland. Bestellingen zullen dan ook pas vanaf die datum geleverd gaan worden.

Vodafone iPhone 4S prijzen

 

Vodafone iPhone 4S prijzen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. geust123 -

    Het smsen bij de smart variant zit anders in elkaar dan hier boven vermeld. Je kan namelijk tot 500 smsjes per maand in het buitenland vertsuren, maar met een maximum van 60 dagen per jaar. Zoals vodafone het zelf aangeeft " Sms’en in het buitenland kan tot maximaal 500 sms’jes per maand en maximaal 60 dagen per jaar."

    dus als je 12 keer per jaar naar het buitenland gaat en voor elke keer 4 of 5 dagen, kan je dus elke maand 500 sms vervesturen.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters