Vodafone lanceert Vodafone 360 met de Vodafone 360 H1 en M1 van Samsung

Vodafone heeft vandaag aangekondigd om met een nieuwe internetservice op de proppen te komen genaamd Vodafone 360. De producent zal daarnaast de eerste Samsung-telefoon met Linux introduceren genaamd de Vodafone 360 H1.

Vodafone heeft in een persbericht vanochtend laten weten dat het later vandaag Vodafone 360 gaat aankondigen. Vodafone 360 is een internetservice van de telco waarmee klanten op zowel de mobiel als op de pc de beschikking hebben over al hun foto’s, contacten en services zoals Hyves en Facebook. Consumenten kunnen zo makkelijker bij al hun gegevens waar ze zich dan ook bevinden op de wereld. Vodafone geeft aan dat door middel van een speciale applicatie gebruik gemaakt kan worden van Vodafone 360. De telco zal de applicatie gaan vrijgeven voor Symbian-telefoons en zal in samenwerking met Samsung met twee telefoons op de markt gaan komen die speciaal voor de service zijn ingericht. De Vodafone 360 H1 zal de eerste telefoon worden die voor Vodafone 360 gemaakt is en is daarnaast ook de eerste Linux-telefoon van Samsung. Vodafone weet te melden dat het toestel een 3,5” multitouch scherm heeft waarbij wordt opgemerkt dat het tevens een OLED-scherm is. Er zou 16GB intern geheugen in het toestel zitten en daarnaast beschikt het toestel over een 5-megapixelcamera, UMTS en HSDPA en tot slot mag Wi-Fi er ook niet op ontbreken.

Vodafone is ook met de M1 ook de proppen gekomen. De M1 meet 55x111mm en is iets kleiner dan de H1. Dat geldt ook voor het scherm, een 3,2″ tft-touchscreen, terwijl met een geheugen met 1GB ook de opslagcapaciteit lager ligt. Daarnaast zit er ook een 3-megapixelcamera in het toestel en ook HSDPA en UMTS zijn geen onbekenden voor de M1. Het is niet bekend op welk besturingssysteem de telefoons draaien. Voor meer informatie over Vodafone 360 kun je de site bezoeken.

360 H1 M1 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters