Vodafone lanceert Vodafone 360 met de Vodafone 360 H1 en M1 van Samsung

Vodafone heeft vandaag aangekondigd om met een nieuwe internetservice op de proppen te komen genaamd Vodafone 360. De producent zal daarnaast de eerste Samsung-telefoon met Linux introduceren genaamd de Vodafone 360 H1.

Vodafone heeft in een persbericht vanochtend laten weten dat het later vandaag Vodafone 360 gaat aankondigen. Vodafone 360 is een internetservice van de telco waarmee klanten op zowel de mobiel als op de pc de beschikking hebben over al hun foto’s, contacten en services zoals Hyves en Facebook. Consumenten kunnen zo makkelijker bij al hun gegevens waar ze zich dan ook bevinden op de wereld. Vodafone geeft aan dat door middel van een speciale applicatie gebruik gemaakt kan worden van Vodafone 360. De telco zal de applicatie gaan vrijgeven voor Symbian-telefoons en zal in samenwerking met Samsung met twee telefoons op de markt gaan komen die speciaal voor de service zijn ingericht. De Vodafone 360 H1 zal de eerste telefoon worden die voor Vodafone 360 gemaakt is en is daarnaast ook de eerste Linux-telefoon van Samsung. Vodafone weet te melden dat het toestel een 3,5” multitouch scherm heeft waarbij wordt opgemerkt dat het tevens een OLED-scherm is. Er zou 16GB intern geheugen in het toestel zitten en daarnaast beschikt het toestel over een 5-megapixelcamera, UMTS en HSDPA en tot slot mag Wi-Fi er ook niet op ontbreken.

Vodafone is ook met de M1 ook de proppen gekomen. De M1 meet 55x111mm en is iets kleiner dan de H1. Dat geldt ook voor het scherm, een 3,2″ tft-touchscreen, terwijl met een geheugen met 1GB ook de opslagcapaciteit lager ligt. Daarnaast zit er ook een 3-megapixelcamera in het toestel en ook HSDPA en UMTS zijn geen onbekenden voor de M1. Het is niet bekend op welk besturingssysteem de telefoons draaien. Voor meer informatie over Vodafone 360 kun je de site bezoeken.

360 H1 M1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Loessiej -

  Heyy,
  Ik ben eigenaar van een Samsung H1. En ik vind hem erg fijn om hyves, facebook en twitter te gebruiken. Alleen browsen op het net is niet ideaal omdat hij wel eens de toepassing sluit! Als dat ngo zou werken is het de perfecte telefoon. De contacten en updates zien er gelikt uit. Bovendien is apps downloaden verslavend!
  Groetjes loessiej

 2. Daphne -

  Heyy,
  hebben er al mensen ervaring met dit toestel? Ik denk erover deze te kopen maar was opzoek naar mensen die mij meer kunnen vertellen over het dagelijks gebruik van deze telefoon.
  Of is deze nog niet uitgebracht?
  Groetjes Daphne

 3. Basodo -

  Momenteel gebruik in de nokia n96 die heeft vodafone al in een aantal shop gelanceerd deze heeft al 360 software. ik vindt het helemaal geweldig het werkt soepel en ik kan bij al mijn favo site komen zonder lang te hoeven wachten via de MY web button>

  Dit wordt een gat in de markt en ik denk dat dit een mooie stap in de toekomst gaat worden. ze zijn dniet de goedkoopste van nederland maar wel de beste en het is mijn geld meer dan waard! :Y

  1. Dominick -

   Dat is wel erg oppervlakkig IMO. Er zijn tientallen telefoons waar sms conversaties ongeveer zo weergegeven worden en ook multitouch is niet heel zeldzaam. Ik vind het wel meevallen. Natuurlijk kan je overal gelijkenissen trekken, maar de graphics en waarschijnlijk ook de opbouw en werking zijn heel anders dan bij de iPhone. We leven niet meer in het tijdperk dat elke touchscreentelefoon een iPhone kloon is. Toen leek de LG Prada ook op de iPhone en we zijn het er nu hopelijk allemaal wel over eens dat dat echt niet zo is.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters