Vodafone luistert naar klanten en past My Vodafone-app aan

Vodafone kreeg veel reacties op het vernieuwde My Vodafone. En die waren niet altijd even positief. De provider heeft daarom een verbeterde versie van de applicatie online gezet

Vodafone vernieuwt app voor Android en iOS screenshot-0

“Na de launch van de vorige My Vodafone-app, hebben we heel veel reacties gehad van onze klanten en experts die ‘m uitprobeerden. De hoeveelheid was overweldigend. Ook de hoeveelheid mensen die de applicatie zo belangrijk vinden en er een duidelijke mening op nahouden”, schrijft Vodafone. “Jullie feedback is erg belangrijk voor ons. Dit maakt My Vodafone immers een betere applicatie en het verbetert onze service voor de klant. Tegelijkertijd is het goed voor de functionaliteiten die de app biedt en kan de klant zichzelf beter bedienen.”

“Een applicatie zoals My Vodafone, waarbij de consument zichzelf kan bedienden, is nooit ‘af’”, vervolgt de provider. “We blijven kijken naar functionaliteiten die de applicatie verbeteren, blijven luisteren naar ideeën van consumenten en grijpen nieuwe mogelijkheden aan.”

Vodafone belooft een flink aantal dingen in de nieuwe My Vodafone-app aan te passen. De Britse provider maakt een opsomming.

“Jullie vonden het vegen niet navigatievriendelijk werken. In het vervolg kun je ook door te drukken door MyVodafone browsen”, aldus Vodafone. “Het browsen door het tegoed-gedeelte vinden jullie te tijdrovend. Als je twee BloX open hebt staan, zal het direct op je scherm verschijnen zonder dat je hoeft te vegen.”

Het bedrijf vervolgt: “Jullie hebben de wens uitgesproken om, na het inloggen, gelijk naar ‘mijn account’ te gaan. Dat is nu het geval, als je één account hebt. Tenzij je uitgelogd bent. Jullie vonden ook de pagina voor tarieven voor roaming in het buitenland onduidelijk. Dat hebben we nu ook wat overzichtelijker gemaakt.”

“Jullie mening, gedachten en feedback zijn heel belangrijk voor ons. Zo kunnen we MyVodafone keer op keer beter maken. We willen je daarom in de toekomst beter betrekken bij het ontwikkelingsproces hiervan. We laten je weten hoe je hier onderdeel van kunt uitmaken.” De update is inmiddels voor Android en iOS beschikbaar via de onderstaande linkjes.

My Vodafone 3.1 
My Vodafone 3.1 
My Vodafone 3.1 
My Vodafone 3.1 
cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters