Vodafone luistert naar klanten en past My Vodafone-app aan

Vodafone kreeg veel reacties op het vernieuwde My Vodafone. En die waren niet altijd even positief. De provider heeft daarom een verbeterde versie van de applicatie online gezet

Vodafone vernieuwt app voor Android en iOS screenshot-0

“Na de launch van de vorige My Vodafone-app, hebben we heel veel reacties gehad van onze klanten en experts die ‘m uitprobeerden. De hoeveelheid was overweldigend. Ook de hoeveelheid mensen die de applicatie zo belangrijk vinden en er een duidelijke mening op nahouden”, schrijft Vodafone. “Jullie feedback is erg belangrijk voor ons. Dit maakt My Vodafone immers een betere applicatie en het verbetert onze service voor de klant. Tegelijkertijd is het goed voor de functionaliteiten die de app biedt en kan de klant zichzelf beter bedienen.”

“Een applicatie zoals My Vodafone, waarbij de consument zichzelf kan bedienden, is nooit ‘af’”, vervolgt de provider. “We blijven kijken naar functionaliteiten die de applicatie verbeteren, blijven luisteren naar ideeën van consumenten en grijpen nieuwe mogelijkheden aan.”

Vodafone belooft een flink aantal dingen in de nieuwe My Vodafone-app aan te passen. De Britse provider maakt een opsomming.

“Jullie vonden het vegen niet navigatievriendelijk werken. In het vervolg kun je ook door te drukken door MyVodafone browsen”, aldus Vodafone. “Het browsen door het tegoed-gedeelte vinden jullie te tijdrovend. Als je twee BloX open hebt staan, zal het direct op je scherm verschijnen zonder dat je hoeft te vegen.”

Het bedrijf vervolgt: “Jullie hebben de wens uitgesproken om, na het inloggen, gelijk naar ‘mijn account’ te gaan. Dat is nu het geval, als je één account hebt. Tenzij je uitgelogd bent. Jullie vonden ook de pagina voor tarieven voor roaming in het buitenland onduidelijk. Dat hebben we nu ook wat overzichtelijker gemaakt.”

“Jullie mening, gedachten en feedback zijn heel belangrijk voor ons. Zo kunnen we MyVodafone keer op keer beter maken. We willen je daarom in de toekomst beter betrekken bij het ontwikkelingsproces hiervan. We laten je weten hoe je hier onderdeel van kunt uitmaken.” De update is inmiddels voor Android en iOS beschikbaar via de onderstaande linkjes.

My Vodafone 3.1 
My Vodafone 3.1 
My Vodafone 3.1 
My Vodafone 3.1 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters