Vodafone maakt muziekstuk met 1000 telefoons

Vodafone Nieuw-Zeeland heeft een erg opvallend reclamespotje gemaakt, waarin een muziekstuk wordt opgevoerd met duizend telefoons met speciale ringtones. Het stuk wordt gemaakt via een totaal van tweeduizend sms-berichten.

Vodafone heeft in Nieuw-Zeeland een wel erg opvallend relamespotje gemaakt. In het spotje wordt een muziekstuk opgevoerd met maar liefst 1000 telefoons. Het muziekstuk, de 1812e overture van Tchaikovsky, is opgevoerd door in totaal tweeduizend sms-berichten naar de duizend telefoons, allemaal opgehangen aan een muur, te sturen. Hiervoor zijn 53 verschillende ringtones gemaakt, die je op de site van Vodafone kan downloaden. Mocht je het hele stuk willen hebben dan is dat ook beschikbaar voor download. De video is in elkaar gezet door een team van tussen de 10 en 15 personen en is ’s nachts opgenomen zodat de kans op een overbelasting van het netwerk zo klein mogelijk was.

Het filmpje is niet speciaal op een bepaalde dienst of telefoon gericht, maar het is wel een goed voorbeeld van een spotje dat blijft hangen. Aandacht trekken is dan ook prima gelukt met dit filmpje, dat je hieronder kunt vinden.

Bron: Daily Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters