Vodafone maakt muziekstuk met 1000 telefoons

Vodafone Nieuw-Zeeland heeft een erg opvallend reclamespotje gemaakt, waarin een muziekstuk wordt opgevoerd met duizend telefoons met speciale ringtones. Het stuk wordt gemaakt via een totaal van tweeduizend sms-berichten.

Vodafone heeft in Nieuw-Zeeland een wel erg opvallend relamespotje gemaakt. In het spotje wordt een muziekstuk opgevoerd met maar liefst 1000 telefoons. Het muziekstuk, de 1812e overture van Tchaikovsky, is opgevoerd door in totaal tweeduizend sms-berichten naar de duizend telefoons, allemaal opgehangen aan een muur, te sturen. Hiervoor zijn 53 verschillende ringtones gemaakt, die je op de site van Vodafone kan downloaden. Mocht je het hele stuk willen hebben dan is dat ook beschikbaar voor download. De video is in elkaar gezet door een team van tussen de 10 en 15 personen en is ’s nachts opgenomen zodat de kans op een overbelasting van het netwerk zo klein mogelijk was.

Het filmpje is niet speciaal op een bepaalde dienst of telefoon gericht, maar het is wel een goed voorbeeld van een spotje dat blijft hangen. Aandacht trekken is dan ook prima gelukt met dit filmpje, dat je hieronder kunt vinden.

Bron: Daily Mobile

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters