Vodafone maakt speciale iPhone 3G abonnementen aan

Hoewel de iPhone in Nederland exclusief door T-Mobile aangeboden, probeert mobiele-telefonieprovider Vodafone van de introductie van de Apple-smartphone te profiteren met de introductie van drie sim-abonnementen.

Het goedkoopste sim-abonnement kost 13,50 euro per maand en is dan goed voor 200 belminuten en sms’jes. Het abonnement van 25,25 euro per maand geeft recht op een bundel met 450 belminuten en sms’jes. Bij het duurste abonnement van 44,75 euro krijgt de abonnee 650 sms’jes en belminuten. In tegenstelling tot T-Mobile gaan bij Vodafone sms-berichten en belminuten uit dezelfde bundel. Bij alle Vodafone-abonnementen is het zogenoemde Zorgeloos Internet-abonnement voor mobiel internet inbegrepen. Dit abonnement is goed voor een maximale downloadsnelheid van 3,6Mbps en een upload van 384Kbps. Visual voicemail wordt door Vodafone niet ondersteund.

Om het abonnement af te sluiten, dienen klanten wel in persoon naar een winkel te gaan en hun iPhone te tonen. Bij het afsluiten van het abonnement legt Vodafone het imei-nummer van het toestel vast: de provider behoudt zich het recht voor om het abonnement aan te passen als blijkt dat de klant het abonnement in twee maanden tijd twee keer met een ander toestel gebruikt. Overigens wordt het abonnement aangegaan voor twee jaar. Na die periode vervalt het iPhone-aanbod en wordt het abonnement automatisch omgezet in een normaal Vodafone-abonnement.

Vodafone mikt met zijn nieuwe Super Sim-abonnement overduidelijk op klanten die hun iPhone simlockvrij in het buitenland kopen of zelf simlockvrij maken. “Als je een iPhone 3G in Italië of België hebt gekocht, zijn je totale kosten gelijk aan de aanschaf van een iPhone 3G in Nederland”, zo schrijft de provider op de productpagina van het sim-abonnement.

Robin_favorieten2

 

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters