Vodafone Mobile Clicks gaat naar Portugal

Vodafone heeft tijdens Picnic 2010 de winnaar bekend gemaakt van de Mobile Click Awards 2010. Dit jaar heeft het Portugese bedrijf Cardmobili gewonnen dat een applicatie heeft gemaakt om klantenkaarten te beheren en te gebruiken.

Vodafone heeft tijdens haar jaarlijkse startup-prijs genaamd Mobile Clicks wederom een fors bedrag weggegeven aan een interessante startup. Daar waar vorig jaar het Nederlandse bedrijf Layar veel furore maakte en de 100.000 euro in de wacht sleepte, is het dit jaar een Portugees bedrijf genaamd Cardmobili dat een ton op haar bankrekening zag bijgeschreven worden door de Vodafone Foundation. Cardmobili is een bedrijf dat een applicatie heeft gemaakt om klantenkaarten te kunnen organiseren en digitaal te kunnen gebruiken via het internet of een smartphone. Het bedrijf heeft voor bijna alle grote OS’en op smartphones haar applicatie klaar gemaakt en middels de app kunnen duizenden klantenkaarten toegevoegd worden en gebruikt worden tijdens het winkelen. Hierdoor hoeft men geen klantenkaart meer mee te nemen in zijn portemonnee wat voor veel gemak zou moeten zorgen.

De applicatie kan ook aanbiedingen laten zien van de winkels die zijn aangesloten en de locaties van de winkels op Google Maps. Het bedrijf is van plan om nog dit jaar ook haar applicatie in Nederland te gaan aanbieden voor winkelketens waarna je ook gemakkelijk kunt shoppen met korting middels je smartphone. De overige drie finalisten waren bedrijven uit Engeland, Nederland en Spanje die een applicatie hadden gemaakt om te kunnen gokken, om geverifieerde foto’s te kunnen versturen en een website om het managen van applicaties makkelijker uit te voeren.

Vodafone Mobile Clicks 2010

 

Vodafone Mobile Clicks 2010

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters