Vodafone: “Netwerk is weer hersteld”

Provider Vodafone heeft laten weten dat haar netwerk weer operationeel is na de storing van vorige week woensdag. De provider zal later deze de week bekend gaan maken welke tegemoetkoming Vodafone haar klanten zal gaan aanbieden.

Volgens de provider moet het netwerk weer naar behoren werken, zowel in het getroffen gebied als daar buiten. Vodafone is nog wel druk bezig om de laatste kleine in- en afstellingswerkzaamheden op het netwerk op te lossen. De provider laat weten nu verder te gaan met normale werkzaamheden om het probleem definitief op te lossen en telefoonverkeer over te schakelen naar een andere locatie.

De provider zal in de loop van de week tevens bekendmaken hoe het bedrijf zijn klanten gaat compenseren. Vodafone rept in haar persbericht van een gebaar richting haar klanten. De kans lijkt klein dat klanten geld terug zullen krijgen op hun rekening. De provider zal waarschijnlijk klanten een paar dagen gratis laten sms’en en/of bellen.

Vodafone kampt sinds woensdag 4 april met een grote storing in de regio Den Haag en Rotterdam. Dit kwam doordat een NOC-locatie in brand was gevlogen doordat het naastgelegen gebouw afbrandde. Hierdoor gingen 700 masten van Vodafone in de regio plat en deze moesten vervolgens handmatig aangesloten worden door de medewerkers van de provider op een backup-vrachtwagen. Dit proces is inmiddels afgerond.

Vodafone brand

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters