Vodafone: “Netwerk is weer hersteld”

Provider Vodafone heeft laten weten dat haar netwerk weer operationeel is na de storing van vorige week woensdag. De provider zal later deze de week bekend gaan maken welke tegemoetkoming Vodafone haar klanten zal gaan aanbieden.

Volgens de provider moet het netwerk weer naar behoren werken, zowel in het getroffen gebied als daar buiten. Vodafone is nog wel druk bezig om de laatste kleine in- en afstellingswerkzaamheden op het netwerk op te lossen. De provider laat weten nu verder te gaan met normale werkzaamheden om het probleem definitief op te lossen en telefoonverkeer over te schakelen naar een andere locatie.

De provider zal in de loop van de week tevens bekendmaken hoe het bedrijf zijn klanten gaat compenseren. Vodafone rept in haar persbericht van een gebaar richting haar klanten. De kans lijkt klein dat klanten geld terug zullen krijgen op hun rekening. De provider zal waarschijnlijk klanten een paar dagen gratis laten sms’en en/of bellen.

Vodafone kampt sinds woensdag 4 april met een grote storing in de regio Den Haag en Rotterdam. Dit kwam doordat een NOC-locatie in brand was gevlogen doordat het naastgelegen gebouw afbrandde. Hierdoor gingen 700 masten van Vodafone in de regio plat en deze moesten vervolgens handmatig aangesloten worden door de medewerkers van de provider op een backup-vrachtwagen. Dit proces is inmiddels afgerond.

Vodafone brand

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters