Vodafone-netwerk nog niet stabiel

Vodafone meldde gisteravond dat het telefoonnetwerk nog verre van stabiel is, en dat overal in het land nog storingen kunnen optreden. De provider is al dagenlang bezig om het netwerk te herstellen van een brand in een bedrijfspand in Rotterdam.

Vodafone logo

Die brand was vorige week woensdag, en heeft ertoe geleid dat het netwerk grondig in de war is. Hoewel Vodafone alles op alles zet om de storing te verhelpen, hadden afgelopen dagen nog veel mensen last van uitvallende verbindingen. De problemen waren meestal tijdelijk. Een van de opmerkelijkste gevolgen van de brand en de daaropvolgende storing is wel dat Vodafoneklanten soms wildvreemde mensen aan de telefoon kregen. Maar het meest voorkomende probleem bestaat uit uitvallende verbindingen.

Hoewel de netwerkstoring begon in de regio Rotterdam-Den Haag, zijn de tijdelijke bel- en sms-storingen in het hele land te merken. Vooruitgang wordt wel geboekt op het gebied van mobiel internet en voicemail. Wanneer de storing definitief voorbij is en iedereen weer voluit gebruik kan maken van alle diensten, is nog niet duidelijk. Tijdens de Paasdagen zijn Vodafonewinkels in Rotterdam en Den Haag open waar klanten kunnen bellen en sms-sen, als ze dat op een gewone manier niet lukt.

Bron: Vodafone

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters