Vodafone NEXT: wissel van telefoon voor contract einde

Vodafone heeft een nieuwe dienst aangekondigd: NEXT. Hiermee kun je wisselen van telefoon, zelfs als je telefoonabonnement nog niet afgelopen is.

Wisselen tijdens abonnement

Het gebeurt vaak dat mensen hun telefoon beschadigen of verouderd achten. Bij veel huidige abonnementen kun je in dat geval geen nieuwe telefoon krijgen bij je provider in combinatie met je Vodafonehuidige contract. Met Vodafone NEXT kun je na vier maanden wisselen van telefoon. NEXT is niet van toepassing is op contracten die lang geleden afgesloten zijn – zo wordt in een persbericht verteld: ‘met NEXT kun je bij je nieuwe Vodafone abonnement eerder kiezen voor een nieuwe telefoon’.

Wanneer je van je huidige telefoon af wilt, betaal je het huidige restbedrag af zonder bijkomende kosten. Hierna kun je ervoor kiezen zelf je telefoon te verkopen. Daarnaast ben je ook in staat je huidige toestel in te ruilen. De waarde van je telefoon wordt dan van de prijs van je nieuwe telefoon afgetrokken. Aldus de provider zal de prijs die je terugkrijgt voor je huidige telefoon vergelijkbaar zijn met die van inruildeals. Bij een nieuwe telefoon sluit je dan ook een nieuw contract af voor 24 maanden.

Sim-Only

Wanneer je een Sim-Only abonnement hebt, maar wilt wisselen naar een abonnement mét telefoon, kan dit na twee maanden. Hierbij profiteren deze klanten ook van de korting die je krijgt wanneer je een abonnement met telefoon neemt. Bij deze overstap is het ook mogelijk om je oude telefoon in te leveren voor korting op je nieuwe mobieltje.

Vanaf 4 april 2016

Zoals al eerder verteld is Vodafone NEXT niet van toepassing op contracten die lang geleden afgesloten zijn. Iedereen die sinds 4 april 2016 aangesloten is bij Vodafone komt in aanmerking voor het programma. Vanaf 25 juli zal meer informatie te vinden zijn op de website van Vodafone. Op deze dag wordt Vodafone NEXT gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters