Vodafone organiseert Virtueel Tikkertje met de HTC Magic

Vodafone organiseert in Amsterdam een wedstrijd waarbij deelnemers een nieuwe HTC Magic kunnen winnen. Samen met een aantal bn’ers zullen gebruikers virtueel tikkertje gaan spelen in het Vondelpark met behulp van een HTC Magic.

Vodafone verkoopt al geruime tijd de HTC Magic in Nederland. De telco heeft tot het eind van dit jaar het alleenrecht op het toestel in ons land en heeft nu iets nieuws bedacht om het toestel opnieuw onder de aandacht te brengen. Samen met de bekende Nederlanders Dennis Storm en EliZe spelen woensdag 19 augustus 40 mensen Virtueel tikkertje in het Vondelpark in Amsterdam. De spelregels zijn simpel. Er zijn twee teams met elk een ander T-shirt. Met behulp van de Google Android applicatie ‘Virtueel tikkertje’ op de HTC Magic kunnen de spelers het T-shirt taggen. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk mensen digitaal te tikken. Wanneer spelers Dennis Storm en EliZe tikken krijgen ze dubbele punten. Degene met de meeste tikken wint. De beste spelers winnen een splinternieuwe HTC Magic.

Spelers kunnen zich nog tot 17 augustus op htc-magic.nl registreren voor de game. Mocht je de winnaar zijn dan loop je diezelfde dag nog weg met een gratis HTC Magic. Een review van het toestel kun je hier vinden.

Vodafone Magic tikkertje

 

Vodafone organiseert Virtueel Tikkertje met de HTC

 

Vodafone organiseert Virtueel Tikkertje met de HTC

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters