Vodafone scheldt voedselbank hoge rekening kwijt

Eerder deze week meldden wij dat de Voedselbank van Eindhoven een dikke telefoonrekening van €1200,- had gekregen door een dief die flink misbruik gemaakt had van een gestolen telefoon van de Voedselbank. Vodafone heeft laten weten het bedrag kwijtgescholden te hebben.

Voedselbank

Begin deze week kon je op All About Phones lezen dat de voedselbank van Eindhoven een telefoonrekening van €1200,- voor zijn kiezen had gekregen vanwege een dief die ervandoor was gegaan met een telefoon waar nog een abonnement op stond. De voorzitter van de stichting vertelde dat het bedrag een ware strop is voor de voedselbank, aangezien de stichting geheel leeft van giften, die vooral in natura zijn. Het leek dan ook een flink probleem te worden.

Gelukkig is Vodafone, de provider waar het bedrag openstond, zo genereus geweest om de Voedselbank te steunen en het bedrag kwijt te schelden. Dit vertelde de provider onlangs aan All About Phones. De voedselbank Eindhoven laat tegenover All About Phones weten erg blij te zijn met de stap van Vodafone. “Het geld kunnen we veel beter voor andere zaken gebruiken zoals vervoer en uiteraard eten voor de mensen die het echt nodig hebben”, aldus Ruud Thelosen van de voedselbank Eindhoven in een vraaggesprek met All About Phones. De stichting kreeg eerder vandaag via een e-mail te horen dat de Vodafone foundation de rekening van de voedselbank zal betalen. Thelosen meldt daarnaast dat hij blij is dat Vodafone deze stap heeft genomen en daarmee erkent dat het geld nu beter tot zijn recht komt en de mensen die het echt nodig hebben nu goed bereikt worden.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters