Vodafone start met 2.2.1-update voor de HTC Magic – Update

Vodafone heeft in Engeland aangekondigd dat het is begonnen met het uitrollen van Android 2.2.1 voor de HTC Magic. De HTC Magic is een relatief oude Android-smartphone en het is dan ook opmerkelijk dat het toestel nog een update toebedeeld krijgt.

Vodafone UK heeft op haar forum aangekondigd dat het de HTC Magic van een grote update zal voorzien. Het toestel, dat inmiddels al geruime tijd niet meer door Vodafone geleverd wordt, wordt klaarblijkelijk nog steeds ondersteund door de telco en HTC. Volgens Vodafone Uk zal het toestel Android 2.2.1 gaan krijgen middels een OTA-update. De smartphone zal de update in twee stappen gaan krijgen, net zoals de Desire en de Legend van HTC dat al hebben gekregen. De eerste stap zal ervoor zorgen dat het toestel klaar is om de grote 2.2.1-update te downloaden en te installeren.

De 2.2.1-update voor de Magic brengt de laatste updates van Android en applicaties van Google naar het toestel. Zo kan het toestel straks draadloos en via usb zijn internetsignaal tetheren naar een computer. Ook Exchange wordt toegevoegd, plus de laatste Gmail-applicatie. Navigatie zal dan ook landen op het toestel en tot slot zal een belangrijke Google patch geïnstalleerd worden op het toestel. Onduidelijk is nog of ook Nederlandse klanten de update zullen gaan krijgen.

Update op 14/12/2010 om 12:15 uur:

Vodafone Nederland laat middels een woordvoerder weten dat gelijktijdig met Engeland ook Nederland de 2.2.1-update voor de HTC Magic aan het uitrollen is. Gebruikers zouden vanaf vandaag het eerste gedeelte moeten gaan binnen krijgen en later deze maand het tweede gedeelte van de update.

HTC Magic

 

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters