Vodafone start met 2.2.1-update voor de HTC Magic – Update

Vodafone heeft in Engeland aangekondigd dat het is begonnen met het uitrollen van Android 2.2.1 voor de HTC Magic. De HTC Magic is een relatief oude Android-smartphone en het is dan ook opmerkelijk dat het toestel nog een update toebedeeld krijgt.

Vodafone UK heeft op haar forum aangekondigd dat het de HTC Magic van een grote update zal voorzien. Het toestel, dat inmiddels al geruime tijd niet meer door Vodafone geleverd wordt, wordt klaarblijkelijk nog steeds ondersteund door de telco en HTC. Volgens Vodafone Uk zal het toestel Android 2.2.1 gaan krijgen middels een OTA-update. De smartphone zal de update in twee stappen gaan krijgen, net zoals de Desire en de Legend van HTC dat al hebben gekregen. De eerste stap zal ervoor zorgen dat het toestel klaar is om de grote 2.2.1-update te downloaden en te installeren.

De 2.2.1-update voor de Magic brengt de laatste updates van Android en applicaties van Google naar het toestel. Zo kan het toestel straks draadloos en via usb zijn internetsignaal tetheren naar een computer. Ook Exchange wordt toegevoegd, plus de laatste Gmail-applicatie. Navigatie zal dan ook landen op het toestel en tot slot zal een belangrijke Google patch geïnstalleerd worden op het toestel. Onduidelijk is nog of ook Nederlandse klanten de update zullen gaan krijgen.

Update op 14/12/2010 om 12:15 uur:

Vodafone Nederland laat middels een woordvoerder weten dat gelijktijdig met Engeland ook Nederland de 2.2.1-update voor de HTC Magic aan het uitrollen is. Gebruikers zouden vanaf vandaag het eerste gedeelte moeten gaan binnen krijgen en later deze maand het tweede gedeelte van de update.

HTC Magic

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters