Vodafone start wedstrijd voor eigen widgets

De Nederlanse provider Vodafone heeft een wedstrijd uitgeschreven voor zijn MobileWidgetCamp. Ontwikkelaars kunnen eigen widgets ontwikkelen voor de nieuwe widgetshop van Vodafone en daarmee prijzen in de wacht slepen.

Vodafone is inmiddels druk bezig met een eigen widget-shop waarmee gebruikers online widgets kunnen installeren op hun telefoon. Deze webbased widgets zijn onderdeel van een nieuwe campagne op initiatief van de telco die de naam ‘MobileWidgetCamp’ draagt. Gebruikers die een eigen widget hebben ingestuurd maken kans op een Nokia N97 of een reis naar de widget-producent Opera in Noorwegen. Vodafone hoopt met de nieuwe online winkel extra inkomsten te vergaren door extra afzet te genereren bij de gebruikers. Iedereen die een werkende mobiele widget kan aanleveren en ouder is dan 18 jaar, kan zich tot 25 mei 2009 inschrijven via de website van MobileWidgetCamp.

Patrick Leenheers, Head of Vodafone Internet Services: “Het mobiel maken van internet is een belangrijke strategische pijler van Vodafone. MobileWidgetCamp biedt technische – web en mobiele – ontwikkelaars en start-ups de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het mobiel maken van het internet. We kijken met spanning uit naar de inzendingen van mobiele widgets tussen nu en 25 mei 2009.”

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters