Vodafone start wedstrijd voor eigen widgets

De Nederlanse provider Vodafone heeft een wedstrijd uitgeschreven voor zijn MobileWidgetCamp. Ontwikkelaars kunnen eigen widgets ontwikkelen voor de nieuwe widgetshop van Vodafone en daarmee prijzen in de wacht slepen.

Vodafone is inmiddels druk bezig met een eigen widget-shop waarmee gebruikers online widgets kunnen installeren op hun telefoon. Deze webbased widgets zijn onderdeel van een nieuwe campagne op initiatief van de telco die de naam ‘MobileWidgetCamp’ draagt. Gebruikers die een eigen widget hebben ingestuurd maken kans op een Nokia N97 of een reis naar de widget-producent Opera in Noorwegen. Vodafone hoopt met de nieuwe online winkel extra inkomsten te vergaren door extra afzet te genereren bij de gebruikers. Iedereen die een werkende mobiele widget kan aanleveren en ouder is dan 18 jaar, kan zich tot 25 mei 2009 inschrijven via de website van MobileWidgetCamp.

Patrick Leenheers, Head of Vodafone Internet Services: “Het mobiel maken van internet is een belangrijke strategische pijler van Vodafone. MobileWidgetCamp biedt technische – web en mobiele – ontwikkelaars en start-ups de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het mobiel maken van het internet. We kijken met spanning uit naar de inzendingen van mobiele widgets tussen nu en 25 mei 2009.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters