Vodafone stopt met Vodafone Onder Ons – Update

Vodafone heeft besloten te stoppen met zijn service ‘Onder Ons’. Via een anonieme tipgever kreeg All About Phones dit te horen, Vodafone zou dit besluit genomen hebben na een aantal problemen die de service teisterden.

Vodafone Onder Ons kussen

Vodafone Onder Ons is een dienst van Vodafone die het mogelijk maakt om met drie anderen gratis heen en weer te bellen voor een tarief van 10 euro per maand. De groepsbeheerder betaalt €10 en kan dan gratis naar iedereen bellen, de andere leden van de groep kunnen daarnaast ook gratis naar elkaar bellen. Deze dienst werd al even geteisterd door verschillende problemen.

Naar aanleiding van deze problemen en wellicht vanwege nog andere redenen heeft Vodafone besloten te stoppen met Vodafone Onder Ons. Dit meldde een anonieme tipgever gisteren aan All About Phones. Meer details zijn helaas nog niet bekend. Dit is enigszins opvallend, niet zo lang geleden was Vodafone nog hard bezig met het promoten van deze dienst, de provider deelde onder het motto ‘ga er even voor zitten’ rode kussentjes uit, zoals te zien op de bovenstaande foto.

Update op 6/7/2009 om 14:50:

Vodafone laat tegenover All About Phones weten dat het bedrijf momenteel actief kijkt of de dienst ‘Onder Ons’ aangepast dient te worden echter zou er op dit moment geen spraken zijn van een opheffing van deze dienst. Vodafone Onder Ons heeft momenteel wel een storing die Vodafone met man en macht probeert op te lossen echter zou dit niet in de weg staan van het aanbieden van Vodafone Onder Ons.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters