Vodafone verkast naar Amsterdam

Vodafone heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe hoofdkantoor gaan openen in Amsterdam. Ze spreken van een tweede kantoor want in Limburg zit er ook eentje, echter zal deze in de loop der tijd verdwijnen

Vodafone zelf spreekt van een ‘tweede hoofdkantoor’ in Amsterdam. In de loop van de tijd zal een merendeel van de commerciële en staffuncties vanuit Maastricht daarheen verplaatst worden, hetgeen betrekking heeft op zo’n 10 procent van de circa vierduizend werknemers. Vodafone is niet langer content met de Limburgse hoofdstad als Nederlandse hoofdvestiging voor grote delen van de afdelingen die gericht zijn op de Consumenten- en Zakelijke Markt, Online Services, Strategie, Financiën, Personeel en Lobby.

In eerste instantie zal de verhuizing 200 à 250 werknemers betreffen en dit aantal zal geleidelijk groeien naar zo’n 400. Een aantal directieleden, waaronder de baas van Vodafone Nederland, Guy Laurence, zullen hun bureau ook in 2008 Van Maastricht naar Amsterdam verkassen. Daarnaast rekruteert Vodafone rond Amsterdam nieuwe krachten. Vodafone kiest voor de Randstad om dichter bij zijn belangrijkste klanten, zakelijke partners en andere belanghebbenden gevestigd te zijn.

Het moge duidelijk zijn dat het Vodafone voor de wind gaat.

f444211 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters