Vodafone verlaagt haar sms tarief voor het buitenland

Vanaf 1 juli a.s. betalen consumenten 29 eurocent voor het versturen van een SMS in 42 landen, ongeacht het aantal SMS’jes. Vodafone Passport is in juni 2005 in Nederland geïntroduceerd en sindsdien de standaard in Nederland voor mobiele tarieven in het buitenland.

Guy Laurence, CEO van Vodafone Nederland: “Al sinds de introductie van Vodafone Passport in 2005 zijn wij leidend geweest in voordelige tarieven voor gebruik van je mobiel in het buitenland. Alleen al in Nederland maken 1,5 miljoen klanten gratis gebruik van Vodafone Passport en besparen zo flink op hun mobiele kosten in 42 landen, niet alleen tijdens de zomervakantie, maar tijdens elke vakantie of uitstapje over de grens. Vodafone Passport laat onze klanten profiteren van onze wereldwijde aanwezigheid, met structurele en heldere tarieven, elke keer dat ze in het buitenland zijn en willen bellen, SMS’en of mobiel internetten, 365 dagen per jaar. Met de structurele prijs van 29 cent per SMS in het buitenland zetten we wederom een nieuwe standaard in de markt.”

Het nieuwe SMS tarief wordt automatisch van kracht voor alle Vodafone consumenten, abonnees en prepaid gebruikers, die eenmalig Vodafone Passport activeren of hebben geactiveerd. Het activeren van Vodafone Passport is gratis.

De_Gouden_Duim-prij_168864g 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters