Vodafone verlaagt haar sms tarief voor het buitenland

Vanaf 1 juli a.s. betalen consumenten 29 eurocent voor het versturen van een SMS in 42 landen, ongeacht het aantal SMS’jes. Vodafone Passport is in juni 2005 in Nederland geïntroduceerd en sindsdien de standaard in Nederland voor mobiele tarieven in het buitenland.

Guy Laurence, CEO van Vodafone Nederland: “Al sinds de introductie van Vodafone Passport in 2005 zijn wij leidend geweest in voordelige tarieven voor gebruik van je mobiel in het buitenland. Alleen al in Nederland maken 1,5 miljoen klanten gratis gebruik van Vodafone Passport en besparen zo flink op hun mobiele kosten in 42 landen, niet alleen tijdens de zomervakantie, maar tijdens elke vakantie of uitstapje over de grens. Vodafone Passport laat onze klanten profiteren van onze wereldwijde aanwezigheid, met structurele en heldere tarieven, elke keer dat ze in het buitenland zijn en willen bellen, SMS’en of mobiel internetten, 365 dagen per jaar. Met de structurele prijs van 29 cent per SMS in het buitenland zetten we wederom een nieuwe standaard in de markt.”

Het nieuwe SMS tarief wordt automatisch van kracht voor alle Vodafone consumenten, abonnees en prepaid gebruikers, die eenmalig Vodafone Passport activeren of hebben geactiveerd. Het activeren van Vodafone Passport is gratis.

De_Gouden_Duim-prij_168864g 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters