Vodafone verlaagt internettarieven voor het buitenland

Vodafone verlaagt de tarieven voor het internetten in het buitenland met meer dan de helft. Per 20kb betaald de klant geen 0.59 cent maar, maar nog maar 0.15 cent.

Vanaf deze week heeft Vodafone Nederland zijn consumententarief verlaagd voor mobiel datagebruik in het buitenland. Klanten met een Zorgeloos Internet BloX betalen nu in het buitenland geen EUR 0,59 maar 0,15 per 20 kb. Om de kosten van dataverbruik inzichtelijker te maken voor klanten, heeft Vodafone tevens een handig online hulpmiddel ontwikkeld. Deze Data Calculator geeft klanten een indicatie van het aantal ‘bytes’ dat verbruikt wordt bij het bezoeken van websites, het ophalen/versturen van e-mail of het bekijken van video’s op de mobiele telefoon.

“Sinds de introductie van Zorgeloos Internet BloX, zien we dat onze klanten steeds vaker hun mobiel gebruiken om te internetten, ook in het buitenland. Het ligt dus voor de hand om de tarieven te verlagen en transparanter te maken, zodat klanten hier ook optimaal van kunnen profiteren. Met deze ongeëvenaarde prijsstelling en de introductie van de Data Calculator toont Vodafone zich wederom leider in de markt van roaming.”

Met de Data Calculator kan een klant het aantal te bezoeken websites, te versturen e-mails, te downloaden foto’s of bijvoorbeeld ringtones aangeven. De Data Calculator vertaalt dit automatisch naar aantal MB’s, waardoor de klant veel beter inzicht krijgt in de hoeveelheid dataverkeer en dus de kosten. Vodafone is de eerste mobiele operator in Nederland die de data roaming tarieven voor consumenten verlaagt.

mobieltje-op-het-strand 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters