Vodafone verlaagt internettarieven voor het buitenland

Vodafone verlaagt de tarieven voor het internetten in het buitenland met meer dan de helft. Per 20kb betaald de klant geen 0.59 cent maar, maar nog maar 0.15 cent.

Vanaf deze week heeft Vodafone Nederland zijn consumententarief verlaagd voor mobiel datagebruik in het buitenland. Klanten met een Zorgeloos Internet BloX betalen nu in het buitenland geen EUR 0,59 maar 0,15 per 20 kb. Om de kosten van dataverbruik inzichtelijker te maken voor klanten, heeft Vodafone tevens een handig online hulpmiddel ontwikkeld. Deze Data Calculator geeft klanten een indicatie van het aantal ‘bytes’ dat verbruikt wordt bij het bezoeken van websites, het ophalen/versturen van e-mail of het bekijken van video’s op de mobiele telefoon.

“Sinds de introductie van Zorgeloos Internet BloX, zien we dat onze klanten steeds vaker hun mobiel gebruiken om te internetten, ook in het buitenland. Het ligt dus voor de hand om de tarieven te verlagen en transparanter te maken, zodat klanten hier ook optimaal van kunnen profiteren. Met deze ongeëvenaarde prijsstelling en de introductie van de Data Calculator toont Vodafone zich wederom leider in de markt van roaming.”

Met de Data Calculator kan een klant het aantal te bezoeken websites, te versturen e-mails, te downloaden foto’s of bijvoorbeeld ringtones aangeven. De Data Calculator vertaalt dit automatisch naar aantal MB’s, waardoor de klant veel beter inzicht krijgt in de hoeveelheid dataverkeer en dus de kosten. Vodafone is de eerste mobiele operator in Nederland die de data roaming tarieven voor consumenten verlaagt.

mobieltje-op-het-strand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters