Vodafone vernieuwt app voor Android en iOS

Vodafone komt vandaag met een vernieuwde My Vodafone-app voor iOS en Android, dat over een zestal nieuwe functies beschikt.

Vodafone vernieuwt app voor Android en iOS screenshot-0

De nieuwe My Vodafone-app is voorzien van een volledig nieuw playful app-design. Ook is er een 24/7-chatdienst toegevoegd aan de applicatie, waarmee een helpdesk dus op elk moment van elke dag in de week beschikbaar is.

Je kunt nu met meerdere accounts tegelijk gebruikmaken van de nieuwe app en binnen de applicatie worden er alerts afgegeven met betrekking tot het bundeltegoed.

De app geeft nog meer informatie: zo weet je nu binnen een handomdraai ook op welke datum er geld van je rekening wordt afgeschreven voor je abonnement. Desondanks heeft Vodafone nog geen extra functionaliteit aan de app toegevoegd, afgezien van de 24/7-chatdienst om met een klantenservicemedewerker te praten. Het inzien van een volledige rekening is dan ook nog niet mogelijk gemaakt door de provider.

My Vodafone iOS 3.0 
My Vodafone iOS 3.0 
My Vodafone iOS 3.0 
My Vodafone iOS 3.0 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. android underground -

    Echt een waardeloze app. Onoverzichtelijk, vage ikoontjes waarvan niet duidelijk is wat voor scherm er achter verstopt zit, en waarom je in zo'n app een foto van jezelf in het midden wil hebben? Ik heb geen vodafone app nodig om te weten hoe ik er uit zie!

    Tip voor de vodafone app ontwerpers: volgende keer geen felgekleurde pilletjes meer slikken voor je een interface in elkaar gaat photoshoppen.

  2. Alex de Widt -

    Ik vind de nieuwe app echt vreselijk. Heel erg omslachtig met het schuiven om naar het juiste menu te komen. Hopelijk gaan ze dat er weer snel uit halen.

Super Mario Run

Grote update voor Super Mario Run uitgerold: dit is er nieuw lees verder

Flappy Bird iOS 11 apps

Deze vijf klassieke must-have apps werken niet meer op iOS 11 😔 lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters