Vodafone verplicht mobiel internet bij vernieuwde abonnementen

Vodafone gaat zijn abonnementstructuur vanaf 1 februari herzien. De telco introduceert drie nieuwe abonnementen en gebruikers die meer dan 450 minuten bellen of sms’en zijn verplicht om mobiel internet te nemen in hun bundel.

Vodafone logo

Vodafone heeft door middel van een persbericht bekendgemaakt dat het zijn abonnementen gaat herzien vanaf 1 februari. De telco streeft transparantie na maar de vraag is of dat geheel wil lukken met de nieuwe wijzigingen. Zo breidt de telco zijn propositie uit van een enkele structuur naar drie verschillende structuren. Daar waar het basisabonnement nu voor elke consument het enige abonnement is bij de telco, gaat de telco nu drie verschillende bundels aanbieden. Zo kunnen consumenten nu een bellen-abonnement kiezen waarin alleen belminuten zitten. Deze versie loopt van 100 tot en met 200 minuten en de telco rekent drie euro korting ten opzichte van de huidige basisabonnementen. Daarnaast kan er een sms plus bel-abonnement gekozen worden dat loopt van 50 minuten tot en met 450 minuten. Voor de echte veelbellers heeft Vodafone een speciale verrassing geïntroduceerd. Het zogenaamd bel pus sms en web-abonnement loopt van 100 minuten tot en met 1600 minuten maar zit in deze versie mobiel internet wel ingegrepen. Wederom is de prijs gemiddeld drie euro lager dan de huidige propositie met mobiel internet erbij, echter hoe hoger het abonnement hoe hoger de korting die geboden wordt.

De nieuwe tarieven gaan in per 1 februari van dit jaar en zijn beschikbaar voor nieuwe klanten en voor klanten die willen verlengen. De telco heeft geen nieuwe Bloxen geïntroduceerd en de overige voorwaarden blijven hetzelfde.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters