Vodafone voegt alle Europese landen samen in een enkele divisie

Vodafone heeft bekend gemaakt dat het al haar Europese activiteiten onder een enkele divisie gaat samenvoegen. De operator hoopt beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant.

"AT&T wil Vodafone overnemen" vodafonelogo rev

Vodafone bestond tot nog toe in Europa uit verschillende divisies. Zo was er een divisie in het Noorden, Zuiden en in het centrum van Europa. Hier komt volgens Vodafone een einde aan aangezien er nu een centrale divisie gevormd zal worden waar de Brit Philipp Humm directeur van zal gaan worden. Nederland zal ook onder de nieuwe Europese divisie gaan vallen. Turkije zal samengevoegd worden met Afrika in een aparte divisie.

Volgens de provider zal deze nieuwe centrale divisie de operator in staat stellen om een betere klantervaring neer te zetten en sneller in te spelen op behoeftes van de klant. De provider lijkt dan ook alvast vooruit te lopen op de plannen van de Europese Unie om grenzen voor providers in Europa op te heffen zodat grote spelers met elkaar kunnen concurreren op Europees niveau in plaats van op lokaal niveau. Door grenzen op te heffen kunnen providers voor heel Europa een enkel tarief hanteren en de zelfde aanbiedingen in alle landen. Vodafone lijkt daar al nu op in te spelen met deze wijziging in de organisatie.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters