Vodafone voert een nieuw tarievenstructuur door voor haar laptop-abonnementen

Vodafone heeft nieuwe tarieven bekend gemaakt voor mensen die draadloos internet op hun laptop willen. Voor 50 euro per maand kan men al onbeperkt internetten en daarnaast zijn er ook nieuwe bundels voor zowel zakelijke als prepaid-gebruikers.

Vodafone internet

Vodafone heeft middels een persbericht kenbaar gemaakt dat het haar mobiele data-abonnementen op de schop heeft genomen. De telco introduceert nu voor particulieren drie nieuwe varianten waarbij de snelheid en het datalimiet hoger is dan voorheen. De telco introduceert drie nieuwe abonnementen en hiermee vervallen gelijk de oude proposities. Zo is er nu mobiel breedband start, basis en extra die respectievelijk een datalimiet kennen van 500 mb, 2gb en onbeperkt internet met een fair use policy. De bundels beginnen bij 20 euro per maand en lopen vervolgens op naar de 30 en tot slot 50 euro per maand voor internetten op je laptop door het gehele land. Wat opvalt is dat ook de snelheden omhooggeschroefd zijn. Zo kent start een maximale snelheid van 3.2 Mbps en de rest een snelheid van 7.2 Mbps. Overigens zorgt de datalimiet ervoor dat de snelheid alleen lager wordt bij overschrijden waardoor je niet opgejaagd zult worden met extra kosten.

Ook prepaid-gebruikers krijgen de optie om met een databundel aan te slag te gaan. Eerder werd al door ons duidelijk dat de telco van plan was om met nieuwe bundel te komen om zo ook het gebruik onder deze gebruikersgroep te stimuleren. Prepaidgebruikers kunnen kiezen tussen een dag, week, maand of kwartaalbundel waarna ze een datalimiet opgespeld krijgen en een snelheid van 3.6Mbps. De zakelijke variant van deze nieuwe abonnementen is vooral gericht op Europa. De nieuwe tarieven en varianten gaan volgens de telco gelijk in.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters