Vodafone voert een nieuw tarievenstructuur door voor haar laptop-abonnementen

Vodafone heeft nieuwe tarieven bekend gemaakt voor mensen die draadloos internet op hun laptop willen. Voor 50 euro per maand kan men al onbeperkt internetten en daarnaast zijn er ook nieuwe bundels voor zowel zakelijke als prepaid-gebruikers.

Vodafone internet

Vodafone heeft middels een persbericht kenbaar gemaakt dat het haar mobiele data-abonnementen op de schop heeft genomen. De telco introduceert nu voor particulieren drie nieuwe varianten waarbij de snelheid en het datalimiet hoger is dan voorheen. De telco introduceert drie nieuwe abonnementen en hiermee vervallen gelijk de oude proposities. Zo is er nu mobiel breedband start, basis en extra die respectievelijk een datalimiet kennen van 500 mb, 2gb en onbeperkt internet met een fair use policy. De bundels beginnen bij 20 euro per maand en lopen vervolgens op naar de 30 en tot slot 50 euro per maand voor internetten op je laptop door het gehele land. Wat opvalt is dat ook de snelheden omhooggeschroefd zijn. Zo kent start een maximale snelheid van 3.2 Mbps en de rest een snelheid van 7.2 Mbps. Overigens zorgt de datalimiet ervoor dat de snelheid alleen lager wordt bij overschrijden waardoor je niet opgejaagd zult worden met extra kosten.

Ook prepaid-gebruikers krijgen de optie om met een databundel aan te slag te gaan. Eerder werd al door ons duidelijk dat de telco van plan was om met nieuwe bundel te komen om zo ook het gebruik onder deze gebruikersgroep te stimuleren. Prepaidgebruikers kunnen kiezen tussen een dag, week, maand of kwartaalbundel waarna ze een datalimiet opgespeld krijgen en een snelheid van 3.6Mbps. De zakelijke variant van deze nieuwe abonnementen is vooral gericht op Europa. De nieuwe tarieven en varianten gaan volgens de telco gelijk in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. v-power -

  (Bestaande) voice klanten krijgen deze maand dus 25% bij 1jr en 30% korting bij 2jr. Dat maakt een onbeperkte abo slechts €35!

  Dat prepaid in NL duur is is gewoon een feit. Als je goedkoop wilt neem je abonnement.

  En @eesk, T-Mobile is met zijn snelheid en bereikbaarheid niet vergelijkbaar met Vodafone (en KPN).

  Niet voordeel landen vind ik ook abnormaal duur (12,50 bij prepaid trouwens geen 14), maar dat is wel bij elke provider. Het komt omdat de buitenlandse providers gewoon zieke prijzen vragen voor data gebruik. Helaas is er geen internationale regulering.

 2. w00fer -

  2,50 per dag en 35 mb is al iets meer dan de 20mb die je bij Hi mag.
  Die 50 euro is wel aan de forse kant, maar al goedkoper dan wat het was.
  De buitenland mb's zijn pas duur. 14 euro per MB in niet-voordeel landen. Dat is echt aso.

  T-Mobile prepaid laptop is ook niet onbeperkt.

 3. eesk -

  t-mobile varianten zijn EN goedkoper, EN onbeperkt(geen fup). enige wat er gebeurd is dat internet snelheid wordt geknepen na x aantal data verkeer.. maarja dat neem ik voor lief. kan iig dan wel blijven onbeperkt internetten!
  Schandalig zeg van vodafone.

 4. Merel -

  Is dit de nieuwe Prepaid bundel waar jullie het over hadden ? dit is toch internet voor op de laptop , jullie zeiden toch dat er een nieuw prepaid bundel zou komen voor op je mobieltje ?

  Trouwens veel teduur , 2,50 per dag betalen en dan ook nog maar 35 mb mogen gebruiken ? leven we nog in de jaren 80 ofzo.

  1. v-power -

   Nee dat is dit niet. Als je extra limiet wilt kun je in de winkel een 360 sim kopen voor €30 met 1GB FUP of harde limiet, weet dat niet zeker.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters