Vodafone zal de Smart Tab 10 naar Nederland gaan brengen

Vodafone zal binnen enkele weken haar eerste eigen tablet in Nederland gaan verkopen. De Smart Tab 10 zal door de Vodafone-winkels verkocht gaan worden en door de BelCompany-keten.

Vodafone Smart Tab 10

Afgelopen september wist Vodafone in Duitsland twee tablets te introduceren, de Smart Tab 10 en de Smart Tab 7. De provider kon toen nog niet zeggen of beide tablets naar Nederland zouden gaan komen. Inmiddels heeft Vodafone’s dochteronderneming BelCompany de tablet op haar site gezet. Volgens de keten zal de tablet vanaf april leverbaar zijn in Nederland.

Vodafone-woordvoerder Jan van der Aa weet aan All About Phones te bevestigen dat de tablet in Nederland verkocht zal worden. Vodafone zal vooralsnog alleen de Smart Tab 10 in ons land gaan verkopen. Van der Aa kan nog niet zeggen tegen welke prijs de tablet verkocht zal worden en wanneer hij de verkoop in zal gaan.

De tablet loopt op Android 3.2 en heeft een 1.2GHz dualcore-procesosr. Daarnaast zit er standaard 1GB ram in de tablet en 16GB intern geheugen. De Smart Tab 10 heeft een 10-inch touchscreen met een resolutie van 1280×800 pixels. Daarnaast heeft de Vodafone-tablet een 5-megapixelcamera aan de achterkant en een 2-megapixelcamera voor. Ook kan hij met een HSDPA-netwerk verbinden en heeft hij de beschikking over Wifi.

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters