Voedselbank Eindhoven wordt opgezadeld met hoge telefoonrekening

De Voedselbank in Eindhoven heeft een strop van 1200 euro te verwerken gekregen doordat een dief ervandoor is gegaan met een telefoontje van de stichting. De stichting hoopt nu dat een weldoener kan inspringen om het gat te dichten.

Voedselbank

Begin september werd er bij de Voedselbank in Eindhoven ingebroken door een nog onbekend persoon. Eerst ging de stichting ervan uit dat er niets ontvreemd was uit het gebouw maar een maand later werd de stichting door Vodafone gebeld met de mededeling dat er met een telefoon van het bedrijf voor meer dan 1200 euro was gebeld. De stichting bleek een telefoon in een lade te hebben liggen die niemand meer gebruikte waar nog een 7,50 euro-abonnement op was aangesloten. Deze telefoon had de dief nou net wel mee genomen en hiermee had hij flink lopen bellen. De rekening is volgens Vodafone rond de 1200 euro en dat is een grote strop voor de stichting. “Wij kunnen dat niet betalen”, zegt Pieter Tankink, voorzitter van de Voedselbank Eindhoven.

Hij hoopt dat een weldoener de stichting nu wil helpen. “Wij leven van giften en goederen in natura. Hier hebben we niet in voorzien. Het is voor ons echt een strop.” De stichting heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie, het is onduidelijk of Vodafone zelf te hulp wil schieten.

Bron: ED

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters