Voetbal-app Live Score Addicts 2.0 gaat live voor iOS

De zeer uitgebreide Live Score Addicts-app heeft een flinke update gekregen voor iOS. De interface van de app is aangepast en daarnaast is er nog meer informatie in de app opgenomen over bijna alle voetbalteams en competities op de wereld.

De app Live Score Addicts is een populaire gratis app die het mogelijk maakt om van nagenoeg elk team en elke competitie op de wereld live bij te houden wat de actuele standen zijn en wie er nog in het team zit. Je kunt gratis notificaties aanzetten voor jouw team en/of competitie zodat je gelijk een pushmessage krijgt zodra jouw team moet spelen, de opstelling bekend is, iemand gescoord heeft of iemand een rode kaart heeft gekregen. Daarmee is het ook gelijk de meest uitgebreide gratis app die beschikbaar is voor consumenten. Ook de eredivisie en de Jupiler league zijn in de app opgenomen, net als alle teams en het nationale team van Nederland.

De app heeft voor iOS zijn eerste grote make-over gekregen. Live Score Addicts 2.0 voegt allereerst een nieuwe interface toe aan de app. De interface is wat strakker dan die van zijn voorganger en er zijn een paar leuke animaties verwerkt in de app wanneer je tussen de verschillende standen schakelt. Daarnaast is de app flink uitgebreid met nieuwe functionaliteit. Zo kun je een wedstrijd vastprikken bovenaan om snel in het overzicht de stand te kunnen zien. Ook is het mogelijk om alle aankomende wedstrijden te zien van jouw club en daarnaast kun je pushberichten voor een bepaalde periode uit zetten.

Ook zijn er nieuwe meldingen ingebouwd in de app. Zo zal de app je waarschuwen als een penalty gegeven is voor jouw club, hoeveel extra blessuretijd er gegeven wordt en wanneer een shot naast of over gaat. Ook zijn spelersstatistieken toegevoegd en info over de speler zelf. De app is nog steeds gratis en hieronder te downloaden. De makers gaan nu overigens hard aan het werk om de Android-variant van de zelfde update te voorzien.

Live Score Addicts 2.0 
Live Score Addicts 2.0 
Live Score Addicts 2.0 
Live Score Addicts 2.0 

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters