Voetbal Internationational app na update klaar voor het nieuwe voetbalseizoen

Voetbal International heeft haar applicatie voetbal nieuws applicatie een update gegeven zodat deze klaar is voor het aankomende voetbalseizoen 2012 – 2013. De update is zowel voor de iPhone als Android beschikbaar gekomen.

Voetbal Internation app update

De vorige versie van de VI app stond nog in het teken van het Europees kampioenschap. Zo kon je via het snel op te roepen menu makkelijk het EK volgen. Aangezien het EK niet een groot succesverhaal voor Nederland was en ondertussen alweer enkele weken is afgelopen werd het tijd voor een update. Met de nieuwste update, versie 5 voor de iPhone en versie 3 voor Android is de applicatie helemaal klaar voor het voetbalseizoen 2012 – 2013.

Als je nu het menu opvraagt kan je gelijk gaan naar de Eredivisie waar je live de wedstrijdverloop kan volgen. Ook valt snel het programma in te zien en de resultaten. De nieuwe update is gebaseerd op het design van de EK versie alleen is er de mogelijkheid gekomen je favoriete teams te volgen. Dit kunnen meerdere teams zijn uit verschillende competities. Als je vervolgens in het snel menu op een team klikt krijg je gelijk het nieuws van je favoriete team, de wedstrijden, selectie en overige statistieken. Voor sommige statistieken is het wel nodig een plus versie aan te schaffen wat dan weer €2,99 kost. Met de plus versie krijg je ook push-berichten van aangegeven wedstrijden zodat je altijd op de hoogte bent van de wedstrijdverloop. Tijdens het WK was deze berichtenservice nog gratis maar met de start van het nieuwe voetbalseizoen niet meer.

Verder valt in de update omschrijving te lezen dat de app het gelijknamige voetbal televisie programma heeft geïntegreerd. Dit is terug te vinden in de vorm van korte clips met de highlights van de TV uitzending.

VI adviseert voor het installeren van de app om eerst de oude versie te verwijderen. Direct een update toepassen kan ook, maar zou mogelijk voor problemen kunnen zorgen. Voor de voetballiefhebbers die deze app nog niet hebben valt hij via de onderstaande links te downloaden.

Voetbal Internation app update 
Voetbal Internation app update 
Voetbal Internation app update 
cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters