Voetbal Internationational app na update klaar voor het nieuwe voetbalseizoen

Voetbal International heeft haar applicatie voetbal nieuws applicatie een update gegeven zodat deze klaar is voor het aankomende voetbalseizoen 2012 – 2013. De update is zowel voor de iPhone als Android beschikbaar gekomen.

Voetbal Internation app update

De vorige versie van de VI app stond nog in het teken van het Europees kampioenschap. Zo kon je via het snel op te roepen menu makkelijk het EK volgen. Aangezien het EK niet een groot succesverhaal voor Nederland was en ondertussen alweer enkele weken is afgelopen werd het tijd voor een update. Met de nieuwste update, versie 5 voor de iPhone en versie 3 voor Android is de applicatie helemaal klaar voor het voetbalseizoen 2012 – 2013.

Als je nu het menu opvraagt kan je gelijk gaan naar de Eredivisie waar je live de wedstrijdverloop kan volgen. Ook valt snel het programma in te zien en de resultaten. De nieuwe update is gebaseerd op het design van de EK versie alleen is er de mogelijkheid gekomen je favoriete teams te volgen. Dit kunnen meerdere teams zijn uit verschillende competities. Als je vervolgens in het snel menu op een team klikt krijg je gelijk het nieuws van je favoriete team, de wedstrijden, selectie en overige statistieken. Voor sommige statistieken is het wel nodig een plus versie aan te schaffen wat dan weer €2,99 kost. Met de plus versie krijg je ook push-berichten van aangegeven wedstrijden zodat je altijd op de hoogte bent van de wedstrijdverloop. Tijdens het WK was deze berichtenservice nog gratis maar met de start van het nieuwe voetbalseizoen niet meer.

Verder valt in de update omschrijving te lezen dat de app het gelijknamige voetbal televisie programma heeft geïntegreerd. Dit is terug te vinden in de vorm van korte clips met de highlights van de TV uitzending.

VI adviseert voor het installeren van de app om eerst de oude versie te verwijderen. Direct een update toepassen kan ook, maar zou mogelijk voor problemen kunnen zorgen. Voor de voetballiefhebbers die deze app nog niet hebben valt hij via de onderstaande links te downloaden.

Voetbal Internation app update 
Voetbal Internation app update 
Voetbal Internation app update 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters