Volg je Xbox 360 vrienden via je BlackBerry met XBerry Live

Via een nieuwe applicatie voor je BlackBerry kun je al je Xbox Live vrienden online zien op je telefoon. Zo ben je er zeker van dat je altijd in contact staat met je game vrienden.

Met XBerry Live kun je iedereen toevoegen die beschikt over een Xbox Live Gamer Tag en zo die persoon volgen als je zelf onderweg bent en niet achter je eigen Xbox 360 zit. De applicatie laat verschillende gegevens over de gebruik zien zoals wat hij nu aan het spelen is en wat hij al in het verleden gespeeld heeft. Ook kun je zien wie met wie aan het spelen is en al hoe lang. Het programma werkt op alle toestellen met BlackBerry OS 4.2.1 wat effectief de volgende toestellen zijn, de BlackBerry 81xx, 83xx, 87xx, 88xx, en de 9000. Het programma verkeert nog in Beta fase echter echter werkt het al erg goed en ziet het programma ook wanneer er een update online staat.

Nu hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je een game moment mist van je vrienden terwijl je zelf druk bezig was met andere sociale verplichtingen.

BBscreen-Kelli-2 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters