'Volgende generatie iPhone krijgt 4.6-inch scherm mee'

De Koreaanse krant Maeil Business Newspaper heeft van toeleveranciers van Apple vernomen dat de iPhone 5 over een 4.6-inch scherm zal gaan beschikken.

Volgens Reuters heeft de krant van verschillende toeleveranciers, die niet bij naam genoemd willen worden, vernomen dat de iPhone 5 een 4.6-inch touchscreen zal krijgen. Het nieuwe scherm zal naar alle waarschijnlijkheid door Samsung en LG worden gefabriceerd. Het nieuwe formaat zal volgens de geruchten eveneens over een Retina-resolutie gaan beschikken waardoor er een kans is dat een Full HD-scherm in de iPhone zal komen.

De krant meent verder dat het aantal pixels per inch wederom nieuwe hoogtes zal bereiken. Onduidelijk is precies wie de bronnen zijn van de krant. Er gaan geruchten dat medewerkers van Samsung of LG de krant getipt hebben. Desondanks is het nog maar de vraag of Apple daadwerkelijk zo’n groot scherm in het toestel zal gaan inbouwen. De fabrikant is tot nog toe eigenwijs geweest als het gaat om grotere panelen in haar iPhone.

Apple iPhone 5 concept

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rickflits -

  ik had ergens laatst gelezen dat het technisch niet mogelijk is de iphone met een groter scherm uit te rusten en warom de ipad 9,7 is is en niet 10 inch of wat anders, dit zou te maken hebben met app scaling dacht ik. en de reden dat de iphone geen 4G kan had te maken dat de iphone te klein bleef voor de desbetreffende antenne. dus waarschijnlijk zal hij voorlopig op 3,5 inch liggen. ik zelf heb een SG2 en vind 4,3 super mag van mij naar 4,7 maar het is natuurlijk zo dat mensen vaak groter en meer willen terwijl het soms ook gewoon niet echt nodig is want apple laat zien door de resolutie op te scalen (ratina) dat browsen gewoon leuk blijft, al heb je wel dat je vingers een groter deel van het scherm weg nemen bij bijvoorbeeld spelletjes.

 2. iPhonist von Gates -

  Jeetje zeg…dan moet ik alvast broeken en pakken kopen met grotere zakken of zou Apple nano size laptop-tassen gaan verkopen om je iphone5 in te vervoeren?

 3. katinka -

  De SGS3 geruchten komen nu steeds meer na de iPhone 5..
  een overstap van 3.5 – 4.6 '' lijkt me ook zeer sterk
  Ik denk dat de iphone 5 maximaal 4.3'' is.. & ook full hd lijkt me sterk

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters