'Volgende iPhone krijgt ook een 8-megapixelcamera'

De volgende iPhone van Apple krijgt ook een 8-megapixelcamera, net als de huidige. Wel wordt op een aantal andere manieren de beeldkwaliteit verbeterd. Dat meldt Apple Insider.

Apple Insider meldt dat de fabrikant weigert mee te doen aan de megapixelrace van de Android- en Windows Phonefabrikanten, die er dit jaar toe leidt dat er bijna geen superphones worden uitgebracht met een resolutie van minder dan 13 megapixel. Nokia brengt zelfs een telefoon uit met een resolutie van 41 megapixel.

De ongenoemde bronnen van Apple Insider melden dat er bij Apple wordt gewerkt aan softwarematige verbeteringen van de camera plus grotere pixels, zodat meer licht wordt opgevangen.

Maar eerdere geruchten vermeldden het tegendeel. Apple zou in de iPhone 6 een 10-megapixelcamera willen verwerken met een beterte lens en verwisselbare lenzen.

Hoe het ook zit, Apple is de enige die dat zeker weet, en de iPhone 6 wordt pas in september dit jaar verwacht. Naar verwachting zal de fabrikant dan de opvolger(s) van de iPhone 5S en 5C bekendmaken.

Alle Apple geruchten op een rijtje iphone 5s camera flash 800x380 

Bron: Into Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bart Ceuleers -

  Het aantal megapixels is ook niet de enige vereiste om een goede foto te maken, de prijs, daar moet gewoon niet over gediscussieerd. Een Apple device houd zijn waarde daar een Samsung bvb hun prijzen zelf al laat kelderen na een maandje of 2. Een sd kaartslot zal er volgens mij nooit komen en een vervangbare batterij, heb ik nog nooit met een Apple device nodig gehad. De Galaxy S3 en de S4 daarentegen, na een 6 maand verliezen die al een heel deel van hun capaciteit.

  1. Quasimodo -

   Dat je niet ook de kelderende aardappel prijs erbij haalt om de woekerprijs van je iPhone goed te praten 🙂
   Hoe je het went of keert het blijft een super overpriced 4" telefoontje met allerlei restricties

 2. Quasimodo -

  Doe eerst maar wat aan die woekerprijs, niet vervangbare accu, ontbreken van SD-cardslot en het algehele apple-wurgbeleid.. De camera's op highend toestellen zijn al goed genoeg voor het maken van kiekjes en is zonder grote sensor en/of lens gerommel in de marge.

Meizu Pro 7 Plus

Meizu Pro 7 en Pro 7 Plus aangekondigd: smartphones met tweede scherm lees verder

Google Pixel 2

Dit zijn de Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL lees verder

dubbele camera Samsung vs Apple

‘Dubbele camera Galaxy Note 8 maakt korte metten met iPhone 7 Plus’ lees verder

Samsung komt met klaptelefoon met high-end specificaties: pure nostalgie lees verder

Motorola Moto Z2 Force

Motorola Moto Z2 Force onthuld: high-end toestel met onbreekbaar scherm lees verder

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters