Volgende Moto 360-smartwatch wordt dunner

De volgende Moto 360-smartwatch wordt dunner. Dat heeft Motorola gezegd tijdens een persconferentie op het MWC in Barcelona. De smartwatch blijft rond.

Moto 360 doet mee aan de 'goudkoorts' moto 360 gold 0

De tweede generatie van de ronde smartwatch van Motorola wordt achter de schermen al ontwikkeld. Wanneer hij in de winkels komt, is nog onbekend. Net als de eerste generatie zal ook de tweede Moto 360 op het Android Wear-platform lopen.

De Moto 360 2015, om hem maar even zo te noemen, zal in grote lijnen op de eerste generatie lijken. Dat is af te leiden uit opmerkingen van directeur Rick Osterloh van Motorola Mobility. Hij vindt de ronde vorm nog altijd de juiste vorm voor een smartwatch.

Voorts meldde vice-president Adrienne Haynes van het bedrijf dat de volgende Moto 360 dunner en kleiner zal zijn dan de huidige smartwatch. Ze maakte daar een wat omfloerste opmerking over. Ze zei niet letterlijk dat de Moto 360 2015 dunner of kleiner zal worden, maar wel dat mensen die de Moto 360 te groot vinden, bij de volgende versie blijer zullen zijn.

De tweede generatie van de smartwatch van Motorola krijgt ook flink wat aanpassingsmogelijkheden. Moto Maker, waarmee smartphones van het bedrijf naar believen kunnen worden gepersonaliseerd, wordt ook beschikbaar gesteld voor de smartwatchlijn. Meer keuze bieden aan de consument is hier de gedachte bij. “Hoe meer keuze hoe beter”, meldde een van de Motorola-officials. Bij de ontwikkeling van de nieuwe smartwatch is ook goed gekeken naar het succes en het falen van andere smartwatches op de markt.

Bron: Android pit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Watch Pride Edition

Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

Snapchat Spectacles 2

Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

Apple Watch 3

Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

FitBit

‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

Uvolt Watch

Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters