Volgende update voor Samsung Galaxy S wordt voorbereid

De Samsung Galaxy S loopt alweer een tijdje op Android 2.3.3. Gingerbread. En daarmee is het de meeste concurrenten voor. Maar een volgende update wordt alweer voorbereid. GSM Arena meldt dat de I9000 over een tijdje Android 2.3.4 krijgt.

samsung galaxy s update 2.3.4

Dit blijkt uit een plaatje waaruit blijkt dat Samsung momenteel bezig is met de update. Het is een schermafbeelding met code. Daaruit valt te halen dat de schermafbeelding is gemaakt op 3 juni en dat er zaken worden ondersteund als Google Voice en Google Talk, wat duidt op een betere ondersteuning voor de frontcamera. Ook videobellen wordt beter ondersteund in de nieuwe Android-versie die naar het toestel toe komt, en voorts wordt de performance van het toestel verbeterd en zijn er nog wat fixes in verwerkt.

Jammer genoeg valt uit de gevonden schermafbeelding niet te halen wanneer Samsung de update precies denkt uit te rollen. GSM Arena houdt het op ‘dit kwartaal’. Als we afgaan op het verleden, ziet het er voor Nederlandse bezitters van het toestel wel goed uit, want hier zijn de updates altijd vrij vlot uitgerold, terwijl de laatste updates in bijvoorbeeld Amerika bij sommige providers nog steeds niet beschikbaar zijn gesteld.

Bron: GSM Arena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters