Volledige review van de HTC HD2 komt online

Mobile-Review heeft haar volledige review gepubliceerd van de HTC HD2. De reviewer is optimistisch gestemd over het toestel maar noemt het wel een niche-product aangezien hij bijzonder groot is.

HTC HD2

Mobile-Review heeft haar eerste verkorte review online gezet van de nieuwe HD2 die afgelopen week geïntroduceerd werd. De review is niet al te lang zoals we dat voorheen wel gewend waren van de site maar desalniettemin weet de reviewer wederom een paar indrukwekkende plaatjes neer te zetten van het toestel. De reviewer is erg te spreken over de processor en het beeldscherm dat volgens hem scherp en levendig is. De kleuren komen prima eruit zetten en de snelheid van het toestel is bovengemiddeld te noemen. Wel is ook hij van mening dat het hier om een niche-product gaat aangezien het toestel simpelweg te groot is. Immers heeft alles een maximale afmeting en volgens de reviewer is die bij telefoon inmiddels wel behaald. Wel krijgt het toestel pluspunten omdat het erg plat is en netjes afgewerkt is.

Opvallend is dat de achterkant van het toestel zijn oplaadpunt mist zoals dat ook bij onze fotoshoot het geval was. Het achterklepje van de HD2 functioneert namelijk tevens als oplader en houder voor deskstand die erbij zit maar hiervoor dient wel een ander kapje op de achterkant geplaatst te zijn. De HTC HD2 zal eind deze maand in de winkels liggen voor net geen zeshonderd euro.

HTC HD2

 

HTC HD2

 

HTC HD2

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters