Volledige specificaties en foto's Google Nexus 10 lekken uit

De website Briefmobile heeft foto’s en specificaties gepubliceerd van de Google Nexus 10. De 10-inch tablet zal een schermresolutie mee gaan krijgen van 2560 x 1600 pixels.

Hoe de bron aan een sample van de tablet is gekomen is nog onduidelijk. Desondanks somt de bron wel alle specificaties op en worden deze specificaties onderbouwd met echte foto’s van de tablet. Uit de specificaties blijkt dat de 10-inch tablet, die door Samsung gemaakt wordt, over indrukwekkende hardware zal gaan beschikken.

Allereerst krijgt het 10-inch scherm een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Daardoor komt de pixeldichtheid uit op 298. Ook het gebruikte paneel is opmerkelijk; Samsung zal in de Nexus 10 voor het eerst een Super Amoled-paneel in een tablet gaan gebruiken. De nieuwe generatie Exynos-processor is in de tablet verwerkt die voorzien is van een Cortex A15-kern. De dualcore-processor met rugnummer 5250 doet zijn werk op 1.7GHz.

De tablet heeft standaard 2GB aan ram en 16GB intern geheugen. Ook is er een 5-megapixelcamera aanwezig, NFC en Bluetooth 4.0. Het design heeft veel weg van de Samsung Galaxy Note 10.1, maar is wat strakker en op de achterkant is in het groot het Nexus-logo te zien. Daarnaast lijkt de achterkant van aluminium gemaakt te zijn.

De tablet draait op Android 4.2 en uit screenshots van de website blijkt dat je dankzij deze update meerdere user-accounts kunt instellen op de tablet en dat er een quick-setting menu is bij gekomen. De tablet zal door Google aanstaande maandag wereldkundig gemaakt worden tijdens een persconferentie.

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters