'Volledige specificaties Nokia Lumia 1520 gelekt'

Een website heeft alle specificaties gepubliceerd van de aanstaande Nokia Lumia 1520. Het toestel zal op 22 oktober door Nokia wereldkundig gemaakt worden.

Nokia Lumia 1520

De site Nokia Power user heeft de lijst samengesteld aan de hand van haar eigen bronnen. Daarnaast heeft de website ook naar buiten gebracht wanneer het toestel beschikbaar moet zijn. Vanaf november in Amerika en iets later in Europa. Ook meent de website dat de internationale variant van het toestel, waaronder de variant die ook voor Nederland bestemd is, standaard draadloos kan opladen. Deze mogelijkheid zal ingebouwd zijn in het toestel zelf, aldus de bron.

De Nokia Lumia 1520 krijgteen 6″-scherm met een Full HD-resolutie. Het paneel is afkomstig van Samsung en is voorzien van Amoled met Nokia’s eigen PureMotion HD+ erin verwerkt. Het toestel zal aangedreven worden door een Qualcomm 800-processor geklokt op 2GHz en een Adreno 330 GPU. Ook zal er 2GB Ram aanwezig zijn en 32GB interngeheugen dat middels een micro-SD-slot uit te breiden is. De smartphone krijgt een grote batterij mee van 3300mAh. De camera is 20-megapixels sterk en is voorzien van een Zeiss-lens. Uiteraard kunnen er ook 1080p video’s opgenomen worden met het toestel.

De telefoon zal 8.7mm dik gaan worden en wordt daarmee een stukje dunner dan de Lumia 920 en de Lumia 1020. Qua dikte zal hij gelijk zijn bijna aan de Lumia 925. De smartphone zal ook standaard LTE bieden en weegt in totaal 176 gram; iets lichter dan de Lumia 920. De kans dat het toestel nog dit jaar in Nederland beschikbaar zal komen, is klein. De smartphone zal in het zwart, rood, wit en geel beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio Metiary -

   Ook met mindere specs loopt Windowsphone vloeiend. Het grote probleem is het gebrek aan interesse van ontwikkelaars voor apps. Ze lopen altijd achter de feiten aan

   1. Quasimodo -

    Aan de andere kant maak je 95% van de mensen al blij wanneer je ze facebook, whatsapp, twitter en wat spelletjes geeft. Ik denk niet eens dat het ligt aan het "achter de feiten aanlopen". Ik zelf voel me beperkt met een WP in handen. Vraag me niet waar het aan ligt maar zo voelt het.

   2. Mauricio Metiary -

    De veel minder geoptimaliseerde Facebook en Whatsapp zijn voor mij nou net de reden om van de Lumia weer terug te gaan naar Android. De schuifbalk met notificaties die je bij Android hebt is zo'n gemis wanneer je een bericht ontvangt. Je weet al van wie je een bericht hebt ontvanger zonder dat je FB en Whatsapp daadwerkelijk hebt geopend en dat mis ik bij WP. Veel gerenommeerde merken hebben Windowsphone al linkslaten liggen. Knap dat MMicrosoft het blijft proberen

Lek toont uiteindelijke design iPhone 8 en onthult flinke prijskaartje lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Hoesjesmaker onthult meest accurate Galaxy Note 8 renders tot nu toe lees verder

Apple iPhone 8

Zeven Apple iPhone 8 features om naar uit te kijken lees verder

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters