'Volledige specificaties Nokia Lumia 1520 gelekt'

Een website heeft alle specificaties gepubliceerd van de aanstaande Nokia Lumia 1520. Het toestel zal op 22 oktober door Nokia wereldkundig gemaakt worden.

Nokia Lumia 1520

De site Nokia Power user heeft de lijst samengesteld aan de hand van haar eigen bronnen. Daarnaast heeft de website ook naar buiten gebracht wanneer het toestel beschikbaar moet zijn. Vanaf november in Amerika en iets later in Europa. Ook meent de website dat de internationale variant van het toestel, waaronder de variant die ook voor Nederland bestemd is, standaard draadloos kan opladen. Deze mogelijkheid zal ingebouwd zijn in het toestel zelf, aldus de bron.

De Nokia Lumia 1520 krijgteen 6″-scherm met een Full HD-resolutie. Het paneel is afkomstig van Samsung en is voorzien van Amoled met Nokia’s eigen PureMotion HD+ erin verwerkt. Het toestel zal aangedreven worden door een Qualcomm 800-processor geklokt op 2GHz en een Adreno 330 GPU. Ook zal er 2GB Ram aanwezig zijn en 32GB interngeheugen dat middels een micro-SD-slot uit te breiden is. De smartphone krijgt een grote batterij mee van 3300mAh. De camera is 20-megapixels sterk en is voorzien van een Zeiss-lens. Uiteraard kunnen er ook 1080p video’s opgenomen worden met het toestel.

De telefoon zal 8.7mm dik gaan worden en wordt daarmee een stukje dunner dan de Lumia 920 en de Lumia 1020. Qua dikte zal hij gelijk zijn bijna aan de Lumia 925. De smartphone zal ook standaard LTE bieden en weegt in totaal 176 gram; iets lichter dan de Lumia 920. De kans dat het toestel nog dit jaar in Nederland beschikbaar zal komen, is klein. De smartphone zal in het zwart, rood, wit en geel beschikbaar zijn.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters