Volledige specificaties Sony Ericsson Xperia X3 'Rachael' komen naar buiten

De webshop Expansys heeft de volledige specificaties van de Xperia X3 online gezet. Daarnaast is ook het plaatje van het home-screen vrijgegeven door de webshop.

De webshop Expansys staat erom bekend geregeld vroegtijdig informatie naar buiten te brengen over nog onaangekondigde toestellen. Deze keer weet de webshop ons te verblijden met de Xperia X3, ook wel bekend als de Rachael. All About Phones kreeg dankzij een een tip het adres van deze pagina van de webshop. Het eerste wat opvalt is de productcode die de webshop aan deze Xperia heeft gegeven, SEMXP3_BLK_UK duidt erop dat het hier om de Xperia X3 zal gaan. Voluit geschreven betekent het Sony Ericsson Mobile Xperia 3. Het toestel zal een 4 inch groot touchscreen gaan krijgen dat 800 x 480 pixels meet. Daarnaast krijgt de X3 de beschikking over UMTS, HSDPA en HSUPA. Zaken als Wi-Fi en Bluetooth zullen niet ontbreken en de 8,1-megapixelcamera staat weer garant voor een hoop mooie plaatjes. De site meldt daarnaast dat er ook een micro-SDHC-kaart in het toestel geschoven kan worden. Ook een 3,5mm headset-jack zal op de Rachael aanwezig zijn volgens Expansys.

Inmiddels kun je het toestel via de webshop reserveren. De site laat weten dat het toestel niet gesimlockt is en quad-band-ondersteuning heeft waardoor het over de hele wereld zal gaan werken. De verwachting is dat Sony Ericsson het toestel snel zal aankondigen.

Sony Ericsson Xperia X3 Rachael

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters