'Volledige specificaties Sony Xperia ZU komen uit'

Een Chinese site heeft de specificaties gepubliceerd van de Sony Xperia ZU. De 6.44″ phablet van Sony zal over een Qualcomm 800-processor gaan beschikken die op 2.2GHz is geklokt.

De Xperia ZU, ook wel de Xperia Z Ultra genoemd, is de afgelopen paar weken al flink uitgelekt. Het toestel lijkt de grootste Sony-smartphone tot nog toe te gaan worden dankzij het 6.44″ Full HD-scherm. Inmiddels meent Eprice de volledige specificaties van het toestel te kunnen melden. Daarnaast heeft de bron ook een foto gepubliceerd van het toestel zelf.

Volgens de bron krijgt de Sony Xperia ZU inderdaad een 6.44″ scherm met een Full HD resolutie. Het scherm is volgens de bron een speciaal ‘Triluminos with X-Reality for Mobile’ display dat door Sony zelf ontwikkeld is. Daarnaast zou het wel eens de eerste smartphone kunnen gaan worden met de Qualcomm 800-serie chip erin die zijn werk op 2.2GHz moet gaan doen. De grafische-chip moet een Adreno 330 gaan worden.

De camera aan de achterkant van het toestel is 8-megapixels sterk en aan de voorkant 1.3-megapixels. De telefoon heeft 2GB aan ram, 16GB interngeheugen en beschikt ook nog eens over NFC. De batterij is 3000mAh sterk wat niet bijzonder veel is. De telefoon krijgt wel een bijzonder scherm mee; het scherm kan namelijk elke pen of potlood registreren als dusdanig waardoor er geen stylus hoeft worden mee geleverd met het apparaat, aldus de bron. Tekenen zou hierdoor ook een stuk makkelijker moeten gaan worden op de Xperia ZU.

De Xperia ZU is IP55 en IP58 gecertificeerd waardoor hij stofdicht is en waterdicht. De smartphone zal naar verluid op 4 juli wereldkundig gemaakt gaan worden door Sony.

Sony Xperia ZU 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters