'Volledige specificaties Sony Xperia ZU komen uit'

Een Chinese site heeft de specificaties gepubliceerd van de Sony Xperia ZU. De 6.44″ phablet van Sony zal over een Qualcomm 800-processor gaan beschikken die op 2.2GHz is geklokt.

De Xperia ZU, ook wel de Xperia Z Ultra genoemd, is de afgelopen paar weken al flink uitgelekt. Het toestel lijkt de grootste Sony-smartphone tot nog toe te gaan worden dankzij het 6.44″ Full HD-scherm. Inmiddels meent Eprice de volledige specificaties van het toestel te kunnen melden. Daarnaast heeft de bron ook een foto gepubliceerd van het toestel zelf.

Volgens de bron krijgt de Sony Xperia ZU inderdaad een 6.44″ scherm met een Full HD resolutie. Het scherm is volgens de bron een speciaal ‘Triluminos with X-Reality for Mobile’ display dat door Sony zelf ontwikkeld is. Daarnaast zou het wel eens de eerste smartphone kunnen gaan worden met de Qualcomm 800-serie chip erin die zijn werk op 2.2GHz moet gaan doen. De grafische-chip moet een Adreno 330 gaan worden.

De camera aan de achterkant van het toestel is 8-megapixels sterk en aan de voorkant 1.3-megapixels. De telefoon heeft 2GB aan ram, 16GB interngeheugen en beschikt ook nog eens over NFC. De batterij is 3000mAh sterk wat niet bijzonder veel is. De telefoon krijgt wel een bijzonder scherm mee; het scherm kan namelijk elke pen of potlood registreren als dusdanig waardoor er geen stylus hoeft worden mee geleverd met het apparaat, aldus de bron. Tekenen zou hierdoor ook een stuk makkelijker moeten gaan worden op de Xperia ZU.

De Xperia ZU is IP55 en IP58 gecertificeerd waardoor hij stofdicht is en waterdicht. De smartphone zal naar verluid op 4 juli wereldkundig gemaakt gaan worden door Sony.

Sony Xperia ZU 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

    Zou prima nieuws zijn voor Sony! Als eerste een toestel met een nieuwe high-end chip lanceren in de markt. Dat is ze de afgelopen paar jaar niet gelukt. Sony lijkt dan weer helemaal bij en zelfs iets vooruit te lopen…

    1. Timboektoe -

      Eind mei ging de s800 in massaproductie en hopelijk al in juli te verkrijgen. Sony heeft het idd goedvoor elkaar. Hopelijk volgen de andere snel.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters