'Voorkant iPhone 5 uitgelekt'

De voorkant van de nieuwe iPhone zou zijn uitgelekt. Te zien aan de illegaal verspreide foto zou het toestel een wat groter scherm krijgen en verder grotendeels hetzelfde blijven.

'Voorkant iPhone 5 uitgelekt

Eerder lekte al een plaatje uit van wat vermoedelijk een deel van de achterkant van het nieuwe toestel moet worden. Of het allemaal echt is, moet nog blijken. Zoals gebruikelijk produceert Apple zijn nieuwe producten in het diepste geheim en worden er geen mededelingen gedaan over toekomstige iPhones.

Maar soms wil er wel eens wat uit de goed bewaakte fabrieken lekken, en de foto laat zien dat – als het geen nep is – de iPhone 5 of de ‘nieuwe iPhone’ een scherm zou kunnen krijgen dat iets langer is dan dat van de iPhone 4S. Het lijkt erop dat het en 4-inch scherm wordt, waarbij de verhoudingen een beetje richting breedbeeldratio gaan.

Boven het scherm is te zien dat de frontcamera een stukje is verplaatst. Gespeculeerd wordt dat het retina display een nog wat hogere resolutie krijgt, zodat er ruimte ontstaat voor een extra rij pictogrammen. De resolutie zou dan moeten stijgen naar 640×1136 pixels, wat in lijn is met de breedbeeldverhouding 16:9.

Eveneens speculatie is dat de frontcamera ook een hogere resolutie krijgt, zodat er HD-beelden mee kunnen worden geschoten.

Waarschijnlijk komt Apple pas in oktober met de nieuwe iPhone op de proppen, dus tot het zo ver is, zijn dit soort lekken – waarbij bekend is dat er nogal wat nep tussen zit – de enige ‘informatie’ die erover bekend raakt.

Hieronder nog een plaatje van dezelfde voorkant. Het lijkt op de witte variant van de iPhone maar dat is het niet; het is de binnenkant van hetzelfde onderdeel.

'Voorkant iPhone 5 uitgelekt'

 

Bron: Phonearena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters