Voorlopig toch nog geen 4G bij Telfort

Abonnees van Telfort hebben toch nog geen 4G-internet sinds gisteren. Er zijn op het laatste moment fouten in het systeem ontdekt waardoor de lancering is uitgesteld.

Telfort Smartpakkers

Het is onduidelijk wanneer Telfort wél zijn ‘InternetVersneller 4G’-bundel beschikbaar stelt. “In tegenstelling tot wat wij eerder hebben aangekondigd, is de InternetVersneller 4G nog niet beschikbaar voor klanten van Telfort”, schrijft het bedrijf op zijn forum.

“Vlak voor de introductie van deze nieuwe dienst hebben wij een technisch probleem geconstateerd. Dat willen wij eerst oplossen zodat wij jou de kwaliteit kunnen bieden die je van ons gewend bent. Wij hopen spoedig bekend te maken wanneer de InternetVersneller 4G wel beschikbaar is.”

Het 4G-internet van Telfort gaat minimaal 5 euro per maand kosten. De maximale downloadsnelheid van het 4G-internet van Telfort ligt op 25 MB per seconde. Het uploaden van bestanden gaat maximaal met 10 MB per seconde. Volgens Telfort is dat ruim drie keer zo snel als de huidge standaardsnelheid van Telforts internetbundels.

Telfort biedt haar klandizie de gelegenheid om maandelijks de 4G-bundel uit te schakelen. Net als bij 3G wordt ook bij het gebruik van 4G de internetbundel uitgezet als je al je dataverkeer er doorheen hebt gejaagd.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters